دستگاه های مسئول در حوزه تصادفات و حوادث در خراسان جنوبی دو هفته فرصت دارند پیشنهادهای خود را برای طرح در شیوه نامه کاهش تصادفات ارائه کنند.
حجت الاسلام وحدانی نیا افزود: طبق اعلام مسئولین اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، رفع نقاط حادثه خیز و شناسایی آنها در جادههای استان در حال انجام است و تا پایان سال ادامه دارد.
وی گفت: نصب سیستمهای هوشمند در جادهها و معابر شهری نیز بر عهده شهرداری و حمل و نقل جادهای است که نوعی سرمایه گذاری به شمار میرود، زیرا سبب حفظ جان و مال انسانها میشود و از تخلفات و حوادث جلوگیری میکند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: شیوه نامهای به منظور کاهش تصادفات و تعامل بین دستگاههای مسئول در حال تدوین است.
حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: با تصویب این شیوه نامه میتوان گامی موثر در کاهش تصادفات برداشت و دستگاههای مسئول پیشنهاداتی را برای هر چه اجرایی شدن آن دارند که میبایست تا دو هفته آینده به دبیرخانه مرکزی ارائه کنند.
وی افزود: پیشنهادات در شورای پیشگیری از وقوع جرم بررسی میشود و در نهایت تصویب خواهد شد.
سرهنگ رضایی رئیس پلیس راه خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: از ابتدای امسال ۲۰۹ نفر در حوادث جادهای استان فوت کرده اند که این تعداد در مدت مشابه پارسال ۱۷۴ نفر بوده است.
سرهنگ عباسی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی نیز از فوت ۲۴ نفر در حوادث درون شهری استان از ابتدای امسال خبر داد.
۸ نفر از فوتیها مربوط به شهرستان بیرجند بوده اند.