رئیس کمیته آموزش و تحقیقات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی کلیات طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی از ارجاع آن به کمیته آموزش عالی کمیسیون برای بررسی بیشتر خبر داد.
وی افزود: به هر حال بحثهای حاشیههایی هم وجود داشت و قرار شد که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و مجلس نیز یک بررسی اجمالی انجام دهد که اگر کار برابر قانون پیش رفته است، جزئیات آن هم بررسی شود.
اسماعیلی یادآور شد: توافق اولیه همین تصویب کلیات طرح بود. اما از آنجایی که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جلسه حضور نداشت قرار شد بررسی به طور جداگانه موضوع را بررسی کند و اگر طرح به صورت رسمی در دستور کار کمیسیون قرار گرفته باشد جزئیات آن بررسی خواهد شد.
وی گفت: طرح به کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارجاع شده است تا آنجا رسیدگی به جزئیات هم صورت بگیرد.
رئیس کمیته آموزش و تحقیقات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نظرات متفاوت اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مبنی بر تصویب افزود: واقعیت این است که گروهی از اعضای کمیسیون و همچنین رئیس کمیسیون معتقد بودند که چون طرح در دستور کار کمیسیون به صورت رسمی قرار نگرفته بود، طرح ابتدا باید در دستور کار قرار میگرفت و پس از آن رأی گیری انجام میشد.
وی گفت: کلیات طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی به تصویب رسید اما این طرح مسیر طولانی را در پیش دارد که به قانون بدل شود.نکته مهم این است که باید بررسی شود که این طرح برابر با قانون تهیه شده و پس از تصویب در کمیته بازهم موضوع در کمیسیون آموزش بررسی میشود و در صورت موافقت به منظور بررسی به صحن علنی مجلس خواهد رفت.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی افزود: موضوع این است که قدم اولیه بررسی طرح برداشته شده و قرار شد که رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آن را بررسی کند. اینکه آیا رأی گیری مورد قبول است و یا به دلیل اینکه در بررسی به صورت رسمی نیامده بود، جای اشکال دارد.
وی گفت: نمایندگان هر کدام از وزارتخانههای علوم و بهداشت در کمیسیون حضور داشتند. هر کدام از نمایندگان وزارتخانهها دیدگاهها و ادله خودشان را مطرح کردند. وزارت علوم موافق طرح ادغام و وزارت بهداشت مخالف طرح هستند. در نهایت رأی گیری شد. نقطه نظرات هر دو وزارتخانه نیز در کمیسیون مطرح شد.
اسماعیلی یادآور شد: آنچه تعیین کننده است این است که طرح به قانون بدل شود که برای قضاوت در مورد سرنوشت آن زود است.
پیش از این احمد نادری نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشته بود: «کلیات طرح اصلاح نظام آموزش پزشکی و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی (جداسازی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و الحاق مجدد آن به وزارت علوم) در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اکثریات آرا تأیید شد.
مجلس یازدهم در مبارزه با تعارض منافع با هیچ صنف و طبقهای تعارف ندارد.»
آیا میدانید که اگر روزی جنگ بشود 99 درصد پزشکا ثروتمند حال حاضر فرار میکنن و این انحصار پزشکی تبدیل به مشکل امنیتی شده؟؟؟؟
#طرح_اصلاح_نظام_آموزش_پزشکی_و_ایجاد_عدالت_در_دسترسی_به_خدمات_درمانی