فعالیت قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد شبانه روزی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزخراسان رضوی، دبیر قرارگاه مرکزی مدیریت کرونا دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی
دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: با توجه به شروع پیک ششم در کشور و خراسان رضوی، شاهد افزایش تعداد بیماران در حوزه سرپایی و بستری هستیم، افزود: ریسک خطر برای افرادی است که واکسن نزدند یا واکسیناسیون خود را کامل نکردند و یا دارای بیماری زمینهای هستند از این رو همه گروههای هدف باید برای دریافت واکسن خود در زمان مقرر اقدام کنند.
وی از مردم خواست: که به شیوه نامههای بهداشتی توجه و از مراجعه بلافاصله بعد از ابتلا به بیمارستانها خودداری کنند و اگر بیمار بدحال داشتند از طریق اورژانس ۱۱۵ به بیمارستانهایی که تخت خالی دارند ارجاع داده شوند.
دبیر قرارگاه مرکزی مدیریت کرونا دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی خراسان رضوی گفت: کمیته اطلاع رسانی نیز از همه ظرفیتهای اطلاع رسانی شهری در بحث رسانه ملی، مکتوب، مجازی و استفاده از ظرفیت تبلیغات شهری برای اطلاع رسانی به مردم استفاده میکند تا اطلاع رسانی خوبی در خصوص نظام ارجاع و مراکز درمانی سرپایی و بستری صورت گیرد.
دکتر انجیدنی با اشاره به تقویت سامانه ۱۹۱ افزود: امیدواریم با کمک همه ارگانها در پیک ششم، شاهد کمترین مشکلات برای بیماران باشیم.
وی تاکید کرد: مردم میتوانند علاوه بر مراکز منتخب کرونا از درمانگاههای منتخب برای مراجعه نخست و تست رپید استفاده کنند.
دبیر قرارگاه مرکزی مدیریت کرونا دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه افراد واکسینه نشده و بیماران زمینهای در معرض ابتلا به شکل وخیم بیماری قرار دارند، تاکید کرد: اگر فردی دارای علائم بیماری است به حساب سرماخوردگی نگذارد، زیرا در شرایط پیک اومیکرون باید بلافاصله خود را قرنطینه کنند و برای پیگیری درمان به پزشک مراجعه کنند.