نخستین عمل جراحی اپی لپسی (صرع) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:نخستین
دکتر فریبرز ثمینی با اشاره به اینکه این روش برای درمان تشنجهای مقاوم به درمان مورد استفاده قرار میگیرد، اظهار کرد: این عمل جراحی نخستین بار با همکاری دکتر مریم خالقی از دانشگاه مونستر آلمان برروی دختر بیمار ۱۹ ساله انجام شد که تحت درمان دارویی قرار داشت، اما در روند درمان به دارو پاسخ نمیداد.
وی افزود: این بیمار بعد از هوشیاری و ترخیص در مدت ۳ تا ۵ ماه آینده به احتمال زیاد بدون نیاز به دارو خواهد شد.
مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیماران مبتلا به صرع ممکن است دچار ضایعه مغزی باشند و یا مسائلی، چون مشکلات متابولیکی یا ساختاری در مغز باعث ایجاد تشنج شده باشد که گاهی بعضی از بیماران با وجود افزایش مقدار دز دارو باز هم دچار تشنج میشوند، به نحوی که زندگی آنها دچار تغییرات جدی میشود.
دکتر ثمینی افزود:در بیماری که عمل جراحی برای وی انجام شد کانون تشنجهای فرد در قسمتی از کورتکس مغز که تغییر ساختاری یافته فعال بود که در این عمل جراحی ارتباط کانونی قطع و کانون تشنجی نیز حذف شد تا فرد دچار تشنج نشود.
وی گفت: نخستین عمل جراحی صرع به همت اعضای هیات علمی گروه جراحی مغز و اعصاب نوروساینس، نورولوژی و نورولوژی اطفال دانشگاه علوم پزشکی با موفقیت انجام شد.
مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ارتباط بسیار خوبی بین علوم پایه و بالین در زمینه علوم اعصاب دو دانشگاه مشهد و مونستر ایجاد و در همین زمینه وبینارهای متعدد و کنگرههای خوبی بین دو دانشگاه برگزار شده است.