هوشمندسازی شبکه برق در استان خوزستان با نصب کلیدهای گازی فرمانپذیر از راه دور محقق شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به اهمیت تبدیل شبکههای توزیع سنتی برق به شبکههای هوشمند بیش از پیش اهمیت یافته، گفت: شبکههای توزیع برق نیازمند یک سیستم هوشمند جهت مانیتورینگ، کنترل و خودکارسازی هستند.
علی خدری با بیان اینکه کاهش مدت زمان خاموشی ها، کاهش انرژی توزیع نشده، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و دریافت انرژی دریافتی و توزیع شده نیازمند هوشمندسازی شبکه برق است، افزود: مشاهده وضعیت فنی شبکه، گزارش گیری کلی و جزئی، تحلیل حوادث و انجام مطالعهها و محاسبهها پخش بار شبکه است، بنابراین با استفاده از کلیدهای فرمان از راه دور از طریق بسترهای مخابراتی میتوان به قطع و وصل کلیدها اقدام کرد.
وی نصب ۵۷۰ دستگاه کلیدگازی فرمان پذیر از راه دور را هدف شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از هوشمندسازی شبکه عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون ۲۵۰ کلید آماده تنظیم و فرمانپذیری شده و ۱۱۰ کلیدگازی به مرحله بهره برداری رسیده و روزانه این آمار نیز در حال افزایش است.
خدری با بیان اینکه این طرح در همه شهرستانهای تحت پوشش در حال انجام است، تصریح کرد: با بهره گیری از آن گام بلندی در ایجاد ساختار هوشمندسازی شبکه برداشته شده و با ایجاد بستر مناسب و پیاده سازی سامانه اسکادا تا کنون محقق شده است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان به نصب ۵۰۰ دستگاه سامانه موقعیت یاب ماهوارهای (Gps) بر روی خودروهای عملیاتی و اتفاقاتی برق در سطح استان اشاره کرد و بیان داشت: این سامانه، یک سیستم راهبردی و مسیریابی ماهوارهای است که با نصب آن، مسیر خودروهای عملیاتی در نقشه به آسانی قابل مشاهده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در آیندهای نزدیک، تعداد ۴۰۰ دستگاه آشکارساز خطا در سطح شبکه فشار متوسط نصب میشود که به مکان یابی تقریبی در رفع عیب به صورت پیامکی، کمک زیادی میکند.
بیشتر بخوانید: بهبود شبکه برق رسانی در حمیدیه
خدری گفت: شبکه هوشمند یک فرصت بی نظیر را به صنعت برق برای ورود به سطح جدیدی از قابلیت اطمینان دسترسی و بازدهی میدهد که به سلامت و محیط اقتصادی کمک خواهد کرد و رضایتمندی مشترکان را به دنبال دارد.