فرنی دسری ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار سادهای تهیه میشود.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما،فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار سادهای تهیه میشود. فرنی دو رنگ همان طور که از نامش پیداست، از دو رنگ تشکیل شده است که برای رنگ دوم از زعفران دم کرده استفاده میشود
مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
مرحله اول:
ابتدا برای تهیه فرنی شیر را به همراه آرد برنج و شکر با هم خوب مخلوط میکنیم. وقتی که شکر حل شد و آرد برنج هم خوب مخلوط شد حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. حرارت باید کم باشد تا آرد گلوله نشود. اگر حرارت زیاد باشد بافت فرنی خراب می شود.
مرحله دوم:
وقتی که قابلمه روی حرارت ملایم رو به کم هست، مدام هم می زنیم تا بافت یک دست باشد و ته نگیرد. قوام بافت فرنی باید مثل ماست شود. به طور مداوم هم میزنیم کم کم که شروع به سفت شدن کرد کمی هم زیر حرارت رو کم میکنیم. زعفران را دم میکنیم و می گذاریم تا خوب رنگ بگیرد و دم بکشد. وقتی که فرنی به بافت مورد نظر رسید گلاب و خامه را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. خامه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. نصف حجم فرنی را بر میداريم و به آن زعفران دم کرده اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
فرنی را در دو لیوان میریزیم. در یک لیوان فرنی ساده و در لیوان دیگه فرنی زعفرانی رو میریزیم. ظرف سرو فرنی رو می آوریم و از دو طرف به طور هم زمان از هر دو فرنی می ریزیم تا نصف ساده و نصف زعفرانی باشه. بعد با کمی پسته و بادام می توانيد این فرنی رو سرد یا گرم سرو کنید.