مدیرکل هماهنگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران، از اجرای کامل سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور (سیما) خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ آقای محمد حسین جلالی از اجرای کامل سامانه فروش آرد در کشور خبر داد و گفت: پس از بیست و پنجم دیماه، همه عملیات فروش آرد کشور در سراسر کشور از طریق سامانه یاد شده انجام خواهد شد که این سامانه قادر است مراحل فروش و توزیع و حمل آرد را رصد و از بروز تخلفات احتمالی جلوگیری کند.
وی افزود: سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور پس از آسیب شناسی در حوزه فروش و توزیع، تلاشها و پیگیریهای یک سال و نیم در اول سالِجاری آماده سازی شد و از ۸ مهر ماه به صورت پایلوت در چند استان اجرا شد.
جلالی اضافه کرد: این سامانه با هدف نظارت بر توزیع و جلوگیری از خروج آن از شبکه در دو بخش یک بخش نظارت حمل آرد از کارخانه تا نانوایی و بخش دوم سامانه فروش بدون نظارت بر حمل آرد به طور آزمایشی راه اندازی شد.
وی گفت: این سامانه ابتدا در آذربایجان غربی به صورت پایلوت راه اندازی شد و نتایج موثری از آن حاصل شد. سپس در کل آذربایجان و استان سمنان نیز پایلوت اجرا شد.
مدیر کل هماهنگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: پس از اجرای پایلوت سامانه سیما در این ۲ استان، (سهیمه آرد) ۱۱ استان در سامانه بارگذاری شد و از ۲۵ دیماهسهمیه تمام استانها بارگذاری شد تا از ۲۵ تا ۲۸ دی نانوایان بتوانند آرد مورد نظر خود را خریداری کنند.
جلالی گفت: با تلاش نیروهای متخصص این اداره کل تمامی اطلاعات از سامانه اولیه فروش آرد به سامانه جدید منتقل شد و با فعال شدن کامل سامانه (سیما) سامانه قدیمی غیر فعال شده است
وی ادامه داد: در هفته نخست فروش آرد با سامانه سیما که از ۲۵ دیماه تا اول بهمن ماه ثبت شده است حمل مقدار ۱۳۰ هزار تن از آرد نوع یک (۶۶۵ تومان) و ۶۹ هزار تن آرد نوع ۲ از (۹۰۰ تومان) که در مجموع ۱۹۹ هزار تن است ثبت شده است که متوسط فروش روزانه ۲۸ هزار تن است.
مدیرکل هماهنگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران از اجرای کامل سامانه یکپارچه فروش آرد (سیفای سپه) خبر داد و گفت: پس از بیست پنجم دیماه تمامی عملیات فروش آرد در سرتاسر کشور از طریق سامانه یاد شده انجام میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، محمد حسن جلالی گفت: سامانه یکپارچه فروش آرد (سیفای سپه) پس از آسیب شناسی سامانه قبلی فروش و توزیع آرد طراحی شد و با تلاشها و پیگیریهای یک سال و نیم در اول سالِجاری آماده سازی شد و از 8 مهر ماه به صورت پایلوت در چند استان اجرا شد.
جلالی افزود: این سامانه با هدف نظارت بر توزیع و جلوگیری از خروج آن از شبکه در دو بخش یک بخش نظارت حمل آرد از کارخانه تا نانوایی و بخش دوم سامانه فروش بدون نظارت بر حمل آرد به طور آزمایشی راه اندازی شد.
وی افزود: این سامانه ابتدا در آذربایجان غربی به صورت پایلوت راه اندازی شد و نتایج موثری از آن حاصل شد. سپس در کل آذربایجان و استان سمنان نیز پایلوت اجرا شد.
مدیر کل هماهنگی آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطر نشان کرد: پس از اجرای پایلوت سامانه سیما در این 2 استان، ابتدا سهیمه آرد 11 استان و از 25 دیماه سهمیه تمام استانها بارگذاری شد تا نانوایان بتوانند آرد مورد نظر خود را خریداری کنند.
جلالی گفت: با تلاش نیروهای متخصص این اداره کل تمامی اطلاعات از سامانه اولیه فروش آرد به سامانه جدید منتقل شد و با فعال شدن کامل سامانه (سیفای سپه)، سامانه قدیمی غیر فعال شده است.
وی افزود : در هفته اول فروش آرد با سامانه سیفای سپه که از 25 دیماه تا اول بهمن ماه ثبت شده است حمل مقدار 130 هزار تن از آرد نوع یک(از محل گندم 665 تومانی) و 69 هزار تن آرد نوع 2 (از محل گندم 900تومانی) که در مجموع 199 هزار تن به فروش رفته است که متوسط فروش روزانه 28 هزار تن است.