آمار پایاننامهها و رسالههای ثبت شده با قلمرو جغرافیایی در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ نشان داد ۱۱ هزار و ۶۶۲ پارسا (۶۹/۱۶ درصد) دارای قلمروِ فرامرزی، ملی، استانی یا شهری بودهاند.
در این میان، مدارکی مانند «بررسی نقش سیاسی شیعیان عراق در نظام سیاسی عراق نوین» دارای قلمرو «برونمرزی»؛ «بررسی وضعیت آب و هوایی در فلات ایران» دارای قلمرو «ملی»؛ «پتانسیلسنجی ژئوتوریسم و ژئوپارک در استان کرمانشاه» دارای قلمرو «استانی»؛ و «تحلیل جغرافیایی مسکن در شهر کاشان» دارای قلمرو «شهری» هستند.
اگر یک مدرک، چند استان را در بر داشته باشد، دارای قلمرو «ملی» به شمار میرود و اگر مدرکی، چند شهر را در بر داشته باشد، دارای قلمرو «استانی» است. اگر یک مدرک، منطقهای کوچکتر از شهر (مانند یک یا چند روستا) را در بر داشته باشد، استان و شهر همسان با آن به کار میرود. اگر مدرکی، به یک پدیدة طبیعی (مانند کوه، دریا، دریاچه، خلیج، آتشفشان، بیابان، تنگه، جزیره، جنگل، آبشار، چشمه، خور، دره، دماغه، و...) در یک شهر یا استان پرداخته باشد، قلمرو «استانیِ» آن به کار میرود. اگر یک مدرک، به یک پدیدة طبیعی در چند استان پرداخته باشد، دارای قلمرو «ملی» است.
در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، ۴۷۷ پارسا با قلمرو برونمرزی، ۱.۸۳۸ پارسا با قلمرو ملی، ۳.۸۸۱ پارسا با قلمرو استانی و ۵.۴۶۶ پارسا با قلمرو شهری در سامانة ملی ثبت پایاننامه، رساله، و پیشنهاده، وارد شدند.
شمار پارساهای ثبت شده با قلمرو شهری برای ۵۰ شهر نخست در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، نشان میدهد که شهر تهران با ۸۰۴ پارسا شهر نخست درقلمرو جغرافیایی پایاننامهها است.