دستورالعمل صادرات محصولات گلخانهای سبزی و صیفی تحت پوشش شهرستان مرودشت با الویت محصول فلفل رنگی ابلاغ شد.
وی افزود: این طرح با هدف ارتقاء کیفی و کمی محصولات سبزی و صیفی گلخانهای و ضرورت ایجاد سامانه کنترل کیفیت این محصولات از مبدا تولید تا عرضه به بازارهای داخلی و خارجی و با توجه به لزوم بهره مندی از تجربیات جهانی در زمینه استانداردسازی و ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی اجرا شد.
پاکاری گفت: نظارت بر کنترل کیفیت و تولید محصول، رعایت موراد اعلام شده از سوی کشور مقصد صادرات، الزام گلخانه داران به رعایت دستورالعملها و شیوه نامههای ابلاغی و به کار گیری کنترل کیفیت در این گلخانهها برای اجرای مقررات بازرسی در دستور کار است.
وی، بر به کارگیری ظرفیت کلینیکهای گیاهپزشکی در تولید محصولات با کیفیت، به کار گیری کارشناس کنترل کیفی و پیگیری کارشناسان برای اخذ مجوز icm واستقرار یک واحد کنترل کیفیت در واحدهای گلخانهای تولید محصولات سبزی و صیفی تاکید کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اطلاع رسانی فهرست سموم مجاز و حدود مجاز آن و نیز سموم غیرمجاز در کشورمقصد به گلخانه داران، گفت: ضدعفونی خاک و تهویه مناسب در گلخانه منجر به تولید میوه با کیفیت بهتر و کاهش آفت در گلخانه خواهد شد.