نرگس زارهای بهبهان در جنوب شرق خوزستان یکی از قطبهای رویش این گل در کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیر جهاد کشاورزی بهبهان گفت: در دهه اخیر با توجه به علاقه شهروندان و کشاورزان و همچنین سازگاری گونههای بومی نرگس که متناسب با شرایط بهبهان هستند، نرگس زارها حتی در اطراف بهبهان نیز احیا شده است.
سید حمید رضا رشیدی افزود: ۲۳۰ هکتار از ۲۵۰ هکتار زمین کشاورزی در بهبهان زیر کشت نرگس است که از این سطح ۹۰ میلیون شاخه گل نرگس تولید میشود که ۸۵ میلیون شاخه آن در بهبهان است.
وی گفت: از این مقدار بخشی مصرف داخلی دارد و برخی نیز از سوی گردشگران نرگسزارهای بهبهان خریداری میشود، علاوه بر آن تعداد زیادی از آن به استانهای همجوار منتقل میشود.
این تولیدات موجب شده تا صدها نفر مشغول به کار شده و بتوانند از همین گلهای کم آب بر امرار معاش نمایند.
سید حمید رضا رشیدی در این خصوص گفت: بخشی از گلهای تولیدی به خارج از کشور صادر میشوند و از ۲۳۰ هکتار نرگس زار بهبهان، ۱۲۰ نفر تولید کننده اصلی هستند و برای ۳۰۰ نفر نیز اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است.
وی افزود: پیشبینی میشود امسال ۸۷ میلیون و ۵۰۰ شاخه گل نرگس بریده برداشت شود که علاوه بر تولید شاخه گل، ۱۳۰ تُن پیاز و ۲ هزار و ۱۰۰ تُن پیازچه گل نرگس از باغات برداشت خواهد شد.
بیشتر بخوانید: خشکسالی تولید گل نرگس در بهبهان را کاهش داد
ایران سومین رتبه تولید گل نرگس را در جهان دارد و خوزستان دومین قطب تولید در کشور است.
نرگس زار بهبهان شامل ۴ رقم اصلی گل نرگس شهلا، مسکین، گل در و پنجه گربهای است که تولید این ارقام از اواخر آبان شروع و تا اواخر بهمن ماه به پایان میرسد.