در 10 ماه گذشته در بخش قاچاق کالا و ارز متخلفین به پرداخت ۲۲۳ میلیارد و ۲۸۱ میلیون و ۱۶۷ هزار ۷۱۸ تومان محکوم شده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، حسین حسنپور گفت: در این مدت در بخش کالا و خدمات ۲ هزار و ۲۴۷
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی درصد پروندههای مختومه به وارده را ۱۰۰.۳ درصد اعلام کرد و افزود: این پروندهها به پرداخت هشت میلیارد و ۱۱۶ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۱۰ تومان محکوم شده اند.
حسن پور با بیان اینکه در بخش قاچاق کالا و ارز نیز سه هزار و ۳۹ پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شده است، گفت: همچنین سه هزار و ۳۸ پرونده مختومه شده که درصد پروندههای مختومه به وارده ۱۰۰ درصد است.
به گفته وی در بخش قاچاق کالا و ارز متخلفان به پرداخت ۲۲۳ میلیارد و ۲۸۱ میلیون و ۱۶۷ هزار ۷۱۸ تومان محکوم شده اند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه در بخش بهداشت نیز ۷۹۶ پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی شده و ۷۹۷ پرونده هم مختومه شده است، گفت: این پروندهها به مبلغ ۶۸۷ میلیارد و ۷۱۸ میلیون و ۶۶۶ هزار تومان محکوم شده است.
حسن پور در ادامه از فعالیت ۷۸۸ اکیپ گشت سیار در ۱۰ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در این مدت یک هزار و ۷۷۹ بازرسی انجام و ۲۹۵ واحد دارای تخلف شناسایی و ۵۸۷ نفر تذکر دریافت کردند.
وی افزود: در بخش کالا و خدمات عدم درج قیمت، گرنفروشی، عدم ارائه فاکتور خرید و عرضه خارج از شبکه بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی موضوع ماده ۱۷ قانون نظام صنفی، رعایت نکردن مقررات بهداشت محیطی ازسوی مراکزتهیه وتوزیع موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درمحل فعالیت و عرضه و فروش مواد خودنی که بدون مجوز ورود یا بدون پروانه ساخت معتبر از وزارت توسط شرکتهای پخش و بکار گرفتن افراد فاقد صلاحیت حرفهای در موسسات بیشترین تخلفات بخش بهداشت، دارو و درمان بوده است.
به گفته وی در بخش قاچاق کالا و ارز نیز حمل کالاهایی که موضوع قاچاق قرارمی گیرند به صورت تجاری خارج از ضوابط تعیینی دولت، ورود یا خروج کالا از مسیر غیرمجاز یا بدون انجام تشریفات گمرکی و نگهداری، عرضه و فروش کالای قاچاق توسط واحدهای صنفی بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده است.