رییس مرکز بهداشت خوزستان : متوسط پوشش دوز اول واکسیناسیون در جمعیت هدف خوزستان ۸۴ درصد، نوبت دوم ۷۰ درصد، نوبت سوم ۱۷ درصد است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، دکتر سید محمد علوی با تاکید بر لزوم افزایش پوشش واکسیناسیون در استان خوزستان گفت: متوسط پوشش دوز اول واکسیناسیون در جمعیت هدف خوزستان ۸۴ درصد، نوبت دوم ۷۰ درصد، نوبت سوم ۱۷ درصد است.
وي در جلسه قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا با اشاره به اهمیت واکسیناسیون و رعایت ذستورالعملهای بهداشتی اظهار کرد: واکسیناسیون و رعایت شيوه نامه ها ، کلید اصلی کنترل و جلوگیری از گسترش بیماری و جهش ویروس هستند اما وضعیت پوشش واکسیناسیون در خوزستان در مقایسه با کشور مطلوب نیست.
دكتر علوي با بیان اینکه دریافت سه دوز واکسن در ایمنی در برابر اُمیکرون تاثیرگذار است، گفت: در حال حاضر متوسط کشوری پوشش دوز اول واکسیناسیون در جمعیت هدف ۸۹ درصد، نوبت دوم ۷۸ درصد و نوبت سوم ۲۲ درصد است. متوسط پوشش دوز اول واکسیناسیون در جمعیت هدف خوزستان نیز ۸۴ درصد، نوبت دوم ۷۰ درصد و نوبت سوم ۱۷ درصد است.
وی با اشاره به گزارش واکسیناسیون نظام آموزشی کشور، افزود: ۳۰ درصد اساتید و کارکنان حوزه علمیه کشور، ۲۰ درصد اساتید و کارکنان دانشگاههای دولتی، ۱۲ درصد اساتید و کارکنان دانشگاههای آزاد، ۴۰ درصد طلاب، ۲۱ درصد دانشجویان دانشگاه آزاد و ۲۴ درصد دانشجویان دانشگاههای دولتی واکسن دریافت نکردهاند.
علوی با اشاره به ابلاغ بازگشایی دانشگاهها، بیان کرد: مشکلی که وجود دارد این است که دانشجویان شب و روز در خوابگاهها در کنار هم خواهند بود و در سلف سرویس نیز ماسک را در میآورند تا غذا بخورند بنابراین شرایط مراکز آموزش عالی، حساس و خطرناک است زیرا احتمال آسیب دیدن از این مراکز بسیار زیاد است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سرعت واکسیناسیون در خوزستان از متوسط کشوری پایینتر است؛ در حال حاضر متوسط کشوری سرعت واکسیناسیون ۰.۵ درصد است اما این رقم در خوزستان پایینتر است.
وی با اشاره به شهرهای دارای پوشش پایین و سرعت کم واکسیناسیون و تاکید بر لزوم انجام اقدامات فوری در این زمینه ادامه داد: ۳۴ درصد مردم شادگان، ۲۹ درصد مردم اندیکا، ۲۶ درصد مردم کارون، ۲۳ درصد مردم حمیدیه و ۲۲ درصد مردم هویزه در دریافت دوز دوم واکسن تاخیر داشتهاند. متوسط استانی تاخیر در دریافت دوز دوم نیز ۱۲ درصد است.
علوی گفت: در حمیدیه ۷۷ درصد افراد، هویزه ۷۵ درصد، اندیکا و باوی ۷۱ درصد، رامشیر ۶۸ درصد، دشت آزادگان ۶۷ درصد و کارون ۶۶ درصد افراد در دریافت دوز سوم واکسن تاخیر داشتهاند. این افراد در معرض خطر هستند و باید برای این شهرها فکری شود.
علوی بیان کرد: تامین آمبولانس و اتوبوس برای از سرگیری واکسیناسیون خانه به خانه در مناطق با پوشش پایین نوبت سوم واکسن، تماس تلفنی با افرادی که نوبت سوم واکسنشان فرا رسیده، بررسی وضعیت واکسیناسیون کارکنان تمامی ادارات و اعزام واکسن نزدهها یا تاخیریها برای دریافت واکسن به مراکز بهداشت، برخی از راهکارهای افزایش پوشش واکسیناسیون است.
وی افزود: تمام ادارات و سازمانها نیز برای ارائه خدمات، باید ارائه کارت واکسیناسیون کامل در صورت فرا رسیدن نوبت سوم را الزامی کنند.
بیشتر بخوانید : بیمارستانهای خوزستان آماده برای پیک جدید کرونا
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: دریافت واکسن برای افراد دارای بیماری زمینهای ارجح است .