در زمان حاضر ۶ هزار و ۵۰۰ تن قارچ در استان چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رییس جهاد کشاورزی استان گفت: سرانه مصرف قارچ در جهان حدود پنج
آقای ابراهیمی افزود: در استان سه واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد سنتی تولیدقارچ فعال است که بیشترین میزان قارچ تولیدی استان به خارج از استان و همچنین کشورهای کویت، عمان، ازبکستان، تاجیکستان و آذربایجان صادر میشود.
وی از برگزاری نخستین جشنواره آشپزی قارچ در ۱۶ بهمنماه خبر داد و گفت: این جشنواره برای حمایت از رونق تولیدات داخلی، ترویج غذای سالم و افزایش سرانه مصرف قارچ در شهرکرد برگزار میشود
رییس جهاد کشاورزی استان افزود: تاکنون بیش از ۳۵ نفر برای شرکت دراین جشنواره ثبت نام کردند.