آئینی سنتی با هزار سال قدمت
آئین سنتی پخت سمنو در شهرضا
آئین سنتی پخت سمنو در شهرضا به نیت نذر حضرت فاطمه زهرا (س) و پنج تن آل عبا (ع) قدمتی هزار ساله دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ کار پخت سمنو در پاتیل مسی از اذان صبح آغاز میشود و تا اذان صبح روز بعد ادامه دارد.
برای پخت سمنوی سنتی شهرضا فقط از آرد و آب استفاده میشود و علت شیرینی آن استفاده از آرد جوانه گندم است.
پس از ۱۶ ساعت پخت با ذکر دعا و صلوات و آداب و رسوم خاصی درب پاتیل سمنو بسته میشود و یک سینی حاوی قرآن، آب، شمع، شانه، سورمه، نبات، شکلات و آینه روی پاتیل قرار میدهند تا سمنو تا صبح دم بکشد.
مردم شهرستان شهرضا هر سال دو هزار و ۵۰۰ پاتیل سمنو پخته و در سراسر کشور توزیع میکنند.
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله
پخت سمنوی سنتی شهرضا با قدمتی هزار ساله