مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از فعالیت ۲۰ واحد سردخانهای با ظرفیت حدود ۷۰ هزار تُن در سطح استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سعید کریمی با بیان اینکه بیش از ۵۵ هزار تن از ظرفیت سردخانههای استان طی دو
وی با اشاره به اینکه ایجاد واحدهای سردخانهای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی بخصوص محصولات باغی نقش عمده دارد، اظهار داشت: همچنین توسعه واحدهای مذکور سبب بر طرف شدن مشکلات ذخیره سازی میوه شب عید و مرغ منجمد شده است.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به تولید حدود ۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه و لزوم نگهداری برخی از محصولات، وجود حداقل ۳۰۰ هزار تن سردخانه در استان ضروری است که هزینههای بالای ایجاد سردخانه، مشارکت بانکها در اجرای این طرحها را میطلبد.
وی افزود: برنامه استان کرمانشاه جهت ایجاد سردخانه سالیانه ۵۰ هزار تن بوده و هر ساله وضعیت فعالیت و کارکرد سال قبل مورد ارزیابی و بررسی قرار خواهد گرفت.
در حال حاضر حدود ۲۰۰ نفر در سردخانههای استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.