تلاس برای رفع مشکلات نقاط حادثه خیز جادههای خراسان جنوبی، از مهمترین اولویتهای کمیسیون حمل و نقل ایمنی استان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در کمیسیون اجرایی ایمنی و حمل
عباس زاده افزود: ۵۷ نقطه استان نیز بدون پوشش ارتباطی و آنتن دهی است که ضروری است با نظرات کارشناسی شده بررسی و برای رفع این نواقص با اولویت بندی اقدام کرد.
وی به آمار بالای تصادفات جادهای اشاره کرد و گفت: متاسفانه در بحث تصادفات و آمار فوتیها در استان، تعداد فوتیهای بومی بیشتر است.
سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار افزود: بیش از ۲۰۰ فوتی ناشی از تصادفات جادهای از ابتدای سال تاکنون با وجود ویروس کرونا و ممنوعیت ترددها آمار بسیار بالایی است.
عباس زاده تاکید کرد: آگاهی مردم از خطر تصادفات جادهای و رعایت قوانین، نیازمند تبلیغات و تولید محتوای جذاب و آموزنده با کمک رسانه ملی است.
وی در خصوص رسیدگی به سه راهی جعفران در شهرستان طبس نیز گفت: رسیدگی به این منطقه که محل استراحت مسافران و رانندگان است ضروری است و باید در کارگروه زیربنایی مشکلات این منطقه از جمله زیرساختهای آب و برق آن بررسی و رفع شود تا بتوانیم پایگاههای اورژانس، هلال احمر و سایر خدمات بین راهی را برای رفاه حال رهگذران فراهم کنیم.
جلال زاده مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هم گفت: علاوه بر ۳۱ نقطه حادثه خیز استان، ۶۵ نقطه دیگر نیز در حال شناسایی است که باید برای رفع مشکلات آنها هرچه سریعتر چاره اندیشی شود.
رئیس پلیس راه استان هم با اشاره به نا مناسب بودن ورودی روستاها و حادثه خیز بودن محورهای روستایی گفت: متاسفانه سرعت مجاز در این محورها رعایت نشده و ۴۰ درصد تصادفات در محورهای روستایی است.
سرهنگ رضایی افزود: نیمی از تصادفات استان ما مربوط به واژگونی و بعد از آن مربوط به عدم توجه به جلو، تخطی از سرعت مجاز، عدم رعایت حق تقدم و انحراف و تجاوز از سمت چپ است.
وی با بیان اینکه ۲۷ درصد ترددها در خراسان جنوبی مربوط به وسایل نقلیه سنگین و شدت تصادفات بیشتر است گفت: تردد اتوبوسها از سایر استانها در خراسان جنوبی بیشتر در شب است و تصادف اتوبوسها نیز ۷۸ درصد در شب اتفاق میافتد.
رئیس پلیس راه استان افزود: مشکل تردد ماشینهای سوخت کش که به صورت قاچاق تردد میکنند، در استان ما جدی است به طوری که در یک هفته دو مورد تصادف با تعداد فوتی بالا ناشی از آتش سوزی و حریق خودرو داشته ایم.
سرهنگ رضایی تاکید کرد: برای کنترل سرعت مجاز در جادههای استان نیازمند افزایش تعداد دوربینها و نصب دوربینهای ثابت هستیم تا با کاهش سرعت بتوانیم از شدت حوادث جادهای بکاهیم.
وی از تلاشهای صدا و سیمای خراسان جنوبی در اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم بویژه در بحث بحرانها خصوصا جمعه هفته گذشته تشکر و قدردانی کرد.
زارع قائم مقام صدا و سیمای استان هم گفت: برای تولید محتوا و آموزش و آگاه سازی مردم با تکیه بر توان نیروهای متخصص بومی در این مجموعه آمادگی تولید هرگونه محتواها از طریق مشارکت با دستگاههای ذیربط را داریم.