۳ هزار و ۲۵۸ مددجوی چهارمحال و بختیاری در دورههای آموزشی فنی و حرفهای شرکت کردند.
جاسم محمدی با اشاره به برگزاری آموزشهای فنی و حرفهای در ۳ بخش آموزشهای مقدماتی، مهارتی و پایدارسازی افزود: این آموزشها با توجه به شرایط و نیازسنجیهای انجام شده از بازار کار توسط کارشناسان حوزه اشتغال و بر اساس تواناییها، ظرفیتها و نیازهای ساکنان این منطقه تعریف شده است.
مدیرکل کمیته امداد چهارمحال وبختیاری گفت: مددجویان پس از گذارندان دورههای مقدماتی و مهارتی برایدریافت تسهیلات اشتغال توسط کارشناسان به صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و بانکهای طرف قرارداد معرفی میشوند.
محمدی با تأکید بر اهمیت برگزاری دورههای پایدارسازی گفت: این دورهها پس از اجرای طرحهای اشتغال و برای آشنایی مددجویان با شیوههای نوین فعالیت در بازار کار و افزایش بهرهوری ارائه میشود.
وی با اشاره به به بستههای حمایتی این نهاد از مددجویان افزود: پرداخت تسهیلات (بر اساس طرح اشتغال)، کمک بلاعوض، برگزاری دورههای آموزشی، بازدید مستمر از طرحهای اشتغال و ایجاد زمینه فروش محصولات تولیدی از جمله این خدمات است.
مدیرکل کمیته امداد چهارمحال وبختیاری با اشاره به بستههای تشویقی ویژه کارآفرینان، کارفرمایان و صاحبان بنگاههای بزرگ و کوچک اقتصادی که زمینه اشتغال مددجویان را فراهم میکنند گفت: پرداخت حق بیمه مددجویان به مدت ۲ سال و در مناطق محروم تا ۴ سال و یا دریافت تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان قرضالحسنه با بازپرداخت ۷ ساله که در مناطق محروم هر دو بسته تشویقی برای کارفرمایان در نظر گرفته شده است.