مدیران و سازمان ها باید با رسانه ها برای انعکاس مشکلات مردم همکاری کنند.
آقای قناعت با اشاره به اینکه شبکههای استانی باید باید در ترویج فرهنگ و اصالت مردم نقش آفرینی کند گفت: خراسان جنوبی با فرهنگ بالا و مفاخر بسیار باید بیش از پیش در سطح ملی هم معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه باید در کنار ظرفیتهای استان مشکلات و موانع پیش روی استان هم در سطح ملی نشان داده شود تا صاحبان خرد و اندیشه راهکارهای لازم را ارائه دهند گفت: در سالهای اخیر خراسان جنوبی در جذب سرمایه گذار موفق عمل نکرده که صداوسیما میتواند در ریل گذاری برای جذب سرمایه گذار از خارج استان نقش حیاتی ایفا کند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید همه مدیران به رسانهها و به ویژه خبرنگاران صدا و سیما پاسخگو باشند گفت: رسانهها باید به سراغ مدیران بروند و آنها را به تحرک وادارند و از آن طرف هم مدیران باید در مقابل مطالبه گری رسانهها پاسخگو باشند.
آقای قناعت با اشاره به فعالیت صدها رسانه معاند در دنیا با دلارهای استکبار جهانی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران گفت: جنگ رسانهای از جنگ سخت بسیار حساستر است و در این جنگ صدا و سیما در خط مقدم قرار دارد و وظیفهای بسیار حساس و تاثیر گذار دارد.
وی همچنین با اشاره به اینکه میانگین پوشش دیجتال استان بالاتر از میانگین کشوری است گفت: وظیفه داریم برای بهره مندی همه مردم استان از شبکههای دیجیتال به صدا و سیما کمک کنیم.
مدیرکل صداوسیمای استان هم با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در سال ۹۶، پایینترین سطح پوشش دیجیتال کشور را داشت گفت: در این سالها با تلاش معاونت فنی صدا و سیمای استان، پوشش دیجیتال به بالاتر از میانگین کشوری رسید به طوری که هم اکنون این آمار ۹۷/۶۸ است.
آینه دار با اشاره به اینکه مطالبه گری و انعکاس و پیگیری مشکلات مردم از اولویتهای صدا و سیمای استان است گفت:مشکلات زرشک کاران، صنوف آلاینده، بازگشایی بازارچههای مرزی و رفع مشکلات برق رسانی به معادن نمونهای از این مطالبه گری هاست که در ماههای اخیر پیگیر آن بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه صدا و سیمای خراسان جنوبی، دیگر مرکزی حاشیهای نیست و با مراکز بزرگ استانی رقابت میکند گفت: قرار گرفتن معاونتهای صدا و سمای استان در جمع استانهای برتر و همچنین افتخار آفرینی در جشنوارههای مخلف دلیلی بر این مدعاست.