نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن و انقلابی، لزوم شایستهسالاری و استفاده از روحانیان توانا و جوان در بعثه مقام معظم رهبری را خاطرنشان کرد.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن و انقلابی تاکید دارند، اظهار داشت: توجه به روحانیان توانا و جوان جزو برنامههای اصلی بعثه مقام معظم رهبری است و استادان، نخبگان و استعدادهای برتر حوزوی در حال جذب شدن هستند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از توانایی و علاقهمندی به عنوان دو مؤلفه موفقیت در آزمون ورودی روحانیان کاروان نام برد و افزود: مبلغان باید خادم و روحیه خدمت به زائر را داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان اینکه سرمایه اصلی بعثه مقام معظم رهبری نیروهای فرهنگی و تبلیغی هستند، تصریح کرد: باید این سرمایه را روزافزون، مصون و توانمند کنیم.
وی توجه بیشتر به محتواهای قرآنی در حرمین و عتبات را خواستار شد و لزوم تدوین کتابها و یا به روز رسانی آنها در این موضوع را مطرح و از مرحوم حجت الاسلام اکبر دهقان مولف کتاب «با قرآن در حرمین شریفین» که در دوره کرونا به لقاء الله پیوست، یاد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب از استادان دورههای آموزشی خواست در بازنگری و بازبینی سرفصلهای آموزشی و آثار تولید شده توسط بعثه مقام معظم رهبری همفکری کنند.
وی با بیان اینکه روحانی کاروان و خادم فرهنگی زائر، مبلغ میباشد، تبلیغ را یک فرصت طلایی دانست که خداوند در اختیار روحانیان کاروانها و شیعیان قرار داده است.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین از عمره به عنوان مناسبترین فرصت تبلیغی نام برد و ابراز امیدواری کرد که شرایط سفرعمره برای زائران کشورمان نیز فراهم شود.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با تقدیر از برگزاری این نشست، خطاب به استادان دورههای آموزشی گفت: مطلبی که میخواهید ماندگار شود و باقی بماند در جلسات آموزشی روحانیون بیان و از نماهنگها و پیامهای تأثیرگذار استفاده کنید.