جانشین وزیر دفاع: بکارگیری ظرفیتهای ملی از جمله جوانان نخبه و خلاق کشور از ابزارهای بسیار موثر و موفق توسعه است.
وی گفت: دنیا در حال ترسیم فناوریهای راهبردی برای آینده است که این فناوریها پایههای تحول در ۲۰ سال آینده خواهد بود که از جمله آنها فناوریهای برتر ژئو، بایو، نانو و فضا است؛ در کشورهای دنیا به خصوص کشورهای پیشرفته روی کار و سرمایهگذاریهای عظیمی شده است و چشم انداز ۲۰۴۰ را برای این موضوع در نظر گرفته اند.
سردار فرحی تاکید کرد: در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که یکی از پیشتازان توسعه فناوری و به خصوص فناوریهای نوین در کشور است، خود را موظف میدانیم که با تلاش جدی در عرصههای فناوری نوآورانه و آینده ساز عقب نمانیم.
وی گفت: برگزاری این نمایشگاهها میتواند ظرفیتهای کشور را یکجا جمع کند که باعث هم افزایی و توسعه فناوری و شتاب میشود و میتوانیم زودتر به آن دستاوردهایی که مدنظر است، برسیم.
جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه فناوری ژئو از فناوریهای برتر دنیاست، گفت: خوشبختانه در این نمایشگاه شرکتهای خوبی حضور دارند که توانمندیهای بسیار خوبی را ارائه کرده اند، امیدواریم در وزارت دفاع و سازمان جغرافیایی از ظرفیتهای خوب این شرکتها به معنای حداکثری استفاده کنیم.
وی گفت: توان دفاعی کشورهای دنیا متاثر از بکارگیری فناوریهای برتر است مثلا مواد پیشرفته، بایو، نانو و همچنین بحث ژئو و هایپرسونیک و کوانتوم و بسیاری از فناوریهای دیگر که هم کاربردهای غیر نظامی و هم نظامی دارد.
سردار فرحی ادامه داد: بحث هوش مصنوعی از فناوریهای رو به جلویی است که در همه عرصهها از جمله در عرصههای دفاعی و نظامی استفاده میشود و همه دنیا مشغول آن هستند.