از آبان امسال تا کنون ۴۰۰ تن خامه منجمد از کارخانجات تولید فرآورده های لبنی نیشابور به کشورهای آسیای میانه صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: ۴۰۰ تن خامه منجمد پس از نمونه
دکتر علی سلیمانی افزود: شهرستان نیشابور در پرورش گاو شیری رتبه اول در استان را به خود اختصاص داده که وجود صنایع تبدیلی متعدد و تلاش دامداران سختکوش با به کارگیری روش های فنی و علمی به رونق این صنعت کمک زیادی کرده است.
وی افزود: دامداران باید در هنگام تولید شیر خام استاندارهای بهداشتی را رعایت کنند تا محصول نهایی از کیفیت لازم برای صادرات برخوردار باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: همچنین دامداران باید نسبت به انجام به موقع آزمایش های سل و بروسلوز و واکسیناسیون و رعایت شرایط قرنطینه ای موارد لازم را رعایت کنند تا از ابتلای دام ها به بیماری های واگیر مانند تب برفکی، سل و بروسلوز جلوگیری شود و محصول نهایی نیز پاک و سالم باشد.