قائم مقام وزیر کشور در امور ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور : ۱۲۳ محله در خوزستان به عنوان سکونتگاه های ناکارآمد، تاریخی و فرسوده شناسایی شده اند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، علی آقا محمدی در در نشست ستاد بازآفرینی شهری خوزستان گفت: طی سالهای اخیر مهاجرت از روستا به حاشیه شهرها رشد چشم گیری داشته است؛ این شرایط ناشی از بی توجهی به زیرساختهای زندگی در روستاها است که تداوم آن آثار مخربی را برای جامعه درپی دارد.
وی افزود : مخالف اولویت بندی برای ارائه خدمات به شهروندان حاشیه نشین هستیم ، مطابق مصوبات ستاد بازآفرینی شهری، ۱۲۳ محله در خوزستان به عنوان سکونتگاههای ناکارآمد، تاریخی و فرسوده شناسایی شده اند که اجرای طرح توسعه و تحول اجتماع محور در آنها ضروری است..
قائم مقام وزیر کشور در امور ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور ادامه داد: بصورت مشخص تعداد ۲۱ محله منبع آب ، کوی علومی ، کوی آل صافی ، حصیرآباد"، "کوی سیاحی ، شیلنگ آباد ، کوی علی آباد ، عیندو ، چهارصد دستگاه ، زرگان ، کوی گلدشت ، کوی طاهر ، لشکرآباد ، کوت عبداله ، شهرک رزمندگان ، روستای قلعه چنعان ، کریشان ، ملاشیه یک و دو ، چنیبه و زویه در اهواز و برخی محلات دیگر در شهرهای استان مانند آبادان، اندیمشک، مسجدسلیمان مناطقی هستند که نیازمند ورود فوری دستگاههای مربوطه برای ارائه خدمات میباشند.
آقا محمدی بیان کرد: بررسی صورت گرفته نشان میدهد که ۳۰ درصد جمعیت خوزستان در مناطق حاشیه شهرها، فرسوده، محلات نامناسب و یا بافت تارخی زندگی میکنند؛ لذا اینکه تحت چه شرایطی اهالی از کجا و از کی وارد این محلات شده اند را حرف دیگری میدانیم و از اولویت بندی برای ارائه خدمات به آنها باید پرهیز کرد.
وی ادامه داد: مطابق با برنامه ششم توسعه باید به در این ۱۲۳ محلات رسیدگی میشد و در این راستا لازم است که سازماندهی لازم صورت گیرد.
بیشتر بخوانید : بهره مندی ساکنان مناطق محروم خوزستان از بیمه سلامت
قائم مقام وزیر کشور در امور ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور گفت: برابر با قانون برنامه ششم توسعه باید سالانه یک هزار و ۳۳۴ محله تحت پوشش خدمات دستگاههای تعیین شده قرار میگرفت و این امر طی سالهای اخیر محقق نشده است و با همفکری که از سوی نهادهای انقلابی کشور صورت گرفته، تلاش خواهد شد تا وضعیت مناسبی برای زندگی مردم در این محلات رقم زده شود.