اعتماد بیجا و عدم دانش کافی سبب از دست رفتن سرمایه دیجیتالی شد
سرهنگ مرتضی عسگری گفت: با مراجعه یکی از شهروندان به این پلیس مبنی بر کلاهبرداری از وی تحت عنوان خرید و سرمایهگذاری ارزهای دیجیتال، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: شاکی در اظهارات خود عنوان داشت چند وقت پیش در شبکه اجتماعی واتس آپ با شخصی که مدعی بود درزمینه ارزهای دیجیتال فعالیت میکند و سودهای کلانی درازای سرمایهگذاری در این زمینه پرداخت میکند، آشنا شدم و مدت کوتاهی با وی در ارتباط بودم و پس از جلب اعتمادد ۳۹۰ میلیون ریال برای سرمایهگذاری در این زمینه برای این شخص واریز کردم که پس از واریز وجه و عدم دریافت پاسخ از وی متوجه شدم مورد کلاهبرداری قرارگرفتهام.
عسگری افزود: با اقدامات کارشناسی فنی و ردگیری تراکنشهای انجامشده، متهم مورد شناسایی قرار گرفت که پس از هماهنگی با مرجع قضایی دستگیر و به همراه ادله جرم به پلیس فتا منتقل شد.
این مقام سایبری گفت: متهم پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شاکی به بزه انتسابی اعتراف کرد و اظهار داشت با هویت جعلی و با استفاده از سادگی و کم تجربگی شاکی اعتماد وی را جلب کرده وعده واهی سود بسیار بالا اقدام به اغفال شاکی کرده است.
ویتوصیه کرد: کاربران فریب اشخاصی که خود را با ظاهری معتبر معرفی میکنند و سودهای کلان و غیرعادی را تبلیغ میکنند نخورند و همچنین هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا شبکههای اجتماعی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.