مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان بسیج ادارات و کارمندان اقشار سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) گفت: تمام اقشار جامعه به خصوص دختران و زنان باید با زوایای مختلف زندگی حضرت فاطمه (س) آشنا شوند.
وی افزود: زن مسلمان و نمونه نقشهای مختلفی در جامعه دارد درست است که برجستهترین نقش زنان، نقش مادری به شمار میرود که بسیج زنان باید این نقشها را نیز در جامعه تبیین کند.
مسئول حوزه نمایندگی، ولی فقیه سازمان بسیج ادارات گفت: هیچ موضوعی نباید نقش مادری را مخدوش کند و زنان باید با عفاف و حجاب در اجتماع حضور داشته باشند. نقش مادری بسیار مهم است و باید در جامعه برجسته شود چراکه مادران خوب در جامعه موجبات تربیت فرزندان خوب را فراهم میکنند.
خانم مینا خانی معاون بسیج زنان ادارات و کارمندان سپاه حضرت محمدرسول الله نیز در این مراسم گفت: ما در بسیج زنان اولویتهایی از جمله حفظ کانون خانه و خانواده با سبک زندگی اسلامی، آموزش مهارتهای زندگی به منظور افزایش ازدواج و کاهش طلاق را مورد توجه قرار دادیم و برنامههای این نهاد نیز بر اساس این اولویتها طراحی و اجرا میشود.
وی افزود:تحقق دولت اسلامی بدون در نظر گرفتن سبک زندگی اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی میسر نخواهد شد. همچنین در این معاونت در خصوص موضوع سبک زندگی اسلامی فعالیتهای مختلفی انجام داده ایم و برای تبیین این موضوع برنامه ریزیهای گستردهای صورت گرفته است.
خانم بیابانی مسئول سازمان بسیج زنان کشور نیز گفت: نقشه راه ما بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که از سوی مقام معظم رهبری تبیین شده بنابراین برنامههای این سازمان را براساس این بیانیه تعریف کرده ایم.
وی افزود: زنان در دوران دفاع مقدس نقش پررنگ و تاثیرگذاری داشتند و باید تلاش شود که این نقش زنان در جامعه امروز نیز معرفی شود. در محورهای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جایگاه و نقش آفرینی زنان بسیار مشخص است و باید برنامه ریزی صورت گیرد تا زنان در تمامی این محورها نقش آفرین باشند.
مسئول سازمان بسیج زنان کشور گفت: هویت اسلامی و انسانی آحاد جامعه مرتبط با سبک زندگی است و زنان نقش بسزایی در تجلی این موضوع دارند و باید بستری فراهم شود که هرچه بیشتر با موضوع سبک زندگی ایرانی و اسلامی آشنا شوند چرا که زنان و مادران امروز میتوانند فرهنگ شجاعت، شهامت و استکبار ستیزی را به نسل آینده منتقل کنند.