نظارت بر بیش از ۳ هزار تن فرآورده خام دامی از تولید، توزیع تا نگهداری و عرضه محصولات با تلاش کارشناسان و بازرسان اداره کل خوزستان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: در راستای اجرای طرح ضربتی نظارت بر کالاهای کشاورزی در حوزه دامپزشکی، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در ۴ روز، بیش از ۳ هزار تن فرآوردههای خام دامی در سطح استان را مورد نظارت و پایش بهداشتی قرار دادند.
مصطفی کنارکوهی افزود: در این طرح ضربتی که از اهمیت اجرای مصوبههای قرارگاه امنیت غذایی و وزارت جهاد کشاورزی بود، بالغ بر بیش از ۵۵۰ واحد مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و کشتارگاههای دام و طیور در سطح استان توسط ۱۸۰ بازرس ویژه دامپزشکی استان مورد بازرسی و رصد پایش قرار گرفتند.
وی هدف از اجرای این طرح را نظارت عالی بر تولید، نگهداری و عرضه کالاهای کشاورزی در حوزه دامپزشکی مرتبط با استاندارهای روز سازمان دامپزشکی عنوان کرد.
بیشتر بخوانید: بازرسی شبانه روزی از کشتارگاههای دام و طیور در خوزستان
کنارکوهی اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی از قبیل؛ عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعهبندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را به ادارات دامپزشکی در سطح استان گزارش دهند.