بخش ضریح سازی آستان قدس عباسی از پایان ساخت کامل سقف چوبی داخلی حرم مطهر حضرت زینب علیها السلام به استثنای اقدامات طلاکاری و جلای آن خبر داد.
وی افزود: سقف از بخش فوقانی ضریح تا روی سطح آن متشکل از بخشهای مختلفی است از جمله: کتیبه قرآنی نصب شده بر روی قطعات مشبک ضریح که بر روی آن سوره نور با خط ثلث به صورت کامل نوشته شده است. طول این کتیبه ۳ متر و ۸۷ سانتی متر، عرض آن ۲ متر و ۸۹ سانتی متر و ارتفاع آن ۶۴ سانتی متر است.
آقای الغرابی گفت:همچنین یک نوار زینتی حاوی نوشته بر روی قسمت فوقانی کتیبه سوره نور ضریح را از همه طرف در بر گرفته که دارای نقش و نگارهای گیاهی و اسلامی است و در مرکز آن عبارت (إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِیِّ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِیمًا) قرار دارد که فضایی به طول ۳ متر و ۱۶ سانتی متر و ارتفاع ۶۰ سانتی متر را به خود اختصاص داده است.
سقف ضریح مستطیلی شکل و به طول ۳ متر و ۵ سانتی متر و عرض ۲ متر و ۶ سانتی متر است که یک تابلوی هنری مزین بسیار زیبایی را تشکیل داده و در وسط آن یک گنبد پنهان قرار دارد که به ۱۲ بخش تقسیم شده و دارای ۱۲ ضلع است که قطر آن ۱۰۰ سانتی متر و ارتفاعش ۳۵ سانتی متر است. همچنین از مرکز آن چراغی آویخته شده و اطراف گنبد را شش دایرهای شکل احاطه کرده که بر روی هر یک عبارت (یا زینب) به شکل در هم تنیده با خط کوفی نوشته شده است.
وی تصریح کرد: این سقف و سایر قطعات چوبی داخلی ضریح به روش حرفهای و محکم تثبیت شده است.
آقای الغرابی تأکید کرد: در این اقدامات همان قطعات خارجی ضریح که برای عموم آشکار است به کار رفته و با همان مهارت و حرفه اجرا شده است.
وی گفت: در ساخت این قطعات از چوب ساج بورما استفاده شده و در ساخت کف و تزئینات آن از چوب بلوط سفید، بلوط و راش به روش دستی و گاهی مکانیکی و همه در رنگهای طبیعی خود بکار رفته است.