چهار مستند و دو گزارش خبری تولیدی صداوسیمای مراکز موفق به کسب لوح افتخار آثار برتر دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شدند.
مراکز استانی رسانه ملی هم مثل دورههای گذشته با تولیدات متعددی در بخشهای مختلف این رویداد مهم فرهنگی، هنری و رسانه ای حضور داشتند و توانستند با کسب لوح و جوایز برتر، باز هم افتخارآفرینی کنند.
صدا و سیمای استان مرکزی با مستند «گنج پنهان» ساخته مظفر حسینخای در بخش «جنگ اقتصادی» جشنواره عمار توانست لوح افتخار برترین اثر را به خود اختصاص دهد.
همچنین لوح افتخار بخش «مستند؛ مدافعان حرم» این دوره از جشنواره هم به مستند «ژنرال» به کارگردانی مهرداد یوسفی از صدا و سیمای مرکز کردستان رسید.
این مستند با موضوع اقدامات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در نجات کردستان عراق از دست گروههای تکفیری ساخته شده است.
علاوه بر این دو اثر، مستند «شهرک دارخوئین» به تهیه کنندگی و کارگردانی سید مجتبی خیام الحسینی تولید سیمای مرکز اصفهان نیز در بخش «مستند؛ تاریخ فرهنگی اجتماعی و دفاع مقدس» موفق به دریافت لوح افتخار شد.
چهارمین مستند برتر استانی این دوره از جشنواره نیز، «به رنگ مریم» نام داشت؛ مستندی از سیمای مرکز قم، روایتگر دو پزشک که از زمان شروع پاندمیکرونا در کنار دیگر کادر درمان برای کمک به بیماران حضور داشتهاند. این مستند در بخش مستند ملت قهرمان توانست لوح افتخار را نصیب خود کرد.
در بخش گزارش خبری نیز فانوس عمار گزارش «ثروتهای رها» شده کاری از مریم تکافی از صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی به عنوان برترین گزارش خبری کشور رسید.
لوح افتخار این بخش هم به زهره بیادی برای اثر «مثبت کاذب» تولید صداوسیمای مرکز قم رسید.
در آیین اختتامیه جشنواره عمار امسال، دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در سخنانی با بیان اینکه جشنواره عمار یکی از راهکارهای توجه و حل دغدغههای مردم است گفت: مردم به عنوان موضوع و به عنوان هدف نهایی و ابزار رفع مشکلات مطرح هستند، همان مردمیکه انقلاب را به پیروزی رساندند، همان اقشاری که در غم حاج قاسم سوگوار شدند و در همه عرصهها حضور داشتند؛ مهم این است که خودمان را باور کنیم و تا زمانی که این ایمان را به همه مردم نداشته باشیم مشکلی حل نمیشود.
جشنواره فیلم عمار یک جشنواره سینمایی ایرانی است که از سال ۱۳۸۹، دی هر سال در تهران و برخی از مراکز استانی برگزار میشود.