کرونا تاثیر ویرانگری بر کارکنان بخش بهداشت و درمان در آمریکا گذاشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلویزیون بلومبرگ، تازهترین نتایج آماری و بررسیهای انجام شده در میان کارکنان بخش بهداشت و درمان در آمریکا نشان از آسیبهای مهلک و گاه غیر قابل جبرانی دارد که کارکنان خط مقدم مقابله با کرونا در مدت زمان همه گیری متحمل شده اند.
براساس آمارها و نظرسنجیهایی که " بنیاد خانواده کایزر" و روزنامه واشنگتن پست آنها را جمع آوری و اجرا کرده است، شصت و دو درصد از کارکنان بخش بهداشت و درمان میگویند فشارهای (استرس) ناشی از همه گیری بر سلامت ذهنی آنها تاثیر منفی گذاشته است.
همچنین به گفته این کارکنان، فشارهای روانی ناشی از همه گیری باعث بروز مشکلات جسمی و روانی عمدهای برای آنها شده است.
چهل و هفت درصد از این افراد گفته اند مشکلاتی جدی برای خواب دارند؛ سی و یک درصد گفته اند درگیر سردرد یا درد معده مکرر شده اند و شانزده درصد نیز گفته اند میزان استفاده آنها از الکل یا مواد مخدر در این دوران افزایش یافته است.
هر چند که فشارهای جسمی و روانی ناشی از همه گیری در میان همه افراد جامعه که درگیر کووید ۱۹ بودند کم و بیش مشهود است، ولی این مساله در میان کارکنان بخش خدمات بهداشت و درمان که خط مقدم مقابله و درمان این بیماری به شمار میآیند، نمودی به مراتب بارزتر یافته است.
به تازگی نیز فیلمی مستند با نام "موج اول" (The First Wave) درباره پیامدهای ناشی از کووید در نیویورک که مرکز اصلی گسترش این بیماری در آمریکا به شمار میآمد، در برخی شبکههای آمریکایی پخش شد که در آن، نگاهی متفاوت به موضوع همه گیری داشت و آن پیامدهای این پدیده فاجعه بار بر روح و روان کارکنان خط مقدم مقابله و درمان این بیماری بود به شکلی که فشارهای روانی ناشی از کرونا در برخی موارد در نهایت به بهای جان کارکنان این بخش تمام شده است.