معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تغذیه، واکسیناسیون و رعایت دستورالعملها ۳ رکن اصلی در پیشگیری از کرونا است.
وی با اشاره به ورود امیکرون به گیلان و خطر گسترش آن افزود: مصرف همهی گروههای غذایی، تغذیه مناسب قبل از واکسیناسیون برای مقابله با این بیماری از اهمیت ویژهای برخوردار است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه ارتقای سلامت به معنای توانمندسازی مردم است گفت: همچنین مصرف کافی سبزیجات، غلات، دریافت ویتامین D و انواع پروتینها در پیشگیری و مقابله با کرونا موثر است.