۲۱ واحد مرغداری در شهرستان فسا فعال است
وی افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ یک میلیون و ۴۳۸ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.
انصاری اضافه کرد: کار پرورش جوجههای گوشتی در ۲۱ واحد مرغداری با ظرفیت اسمی جوجه ریزی ۴۸۰ هزار قطعه در هر دوره در این شهرستان انجام میشود که همگی دارای پروانه بهره برداری هستند.
به گفته وی؛ برای حمایت از مرغداران در ۹ ماه گذشته بیش از ۹ هزار و ۴۱۶ تن خوراک طیور یارانه دار شامل ذرت و سویا به مرغداران این شهرستان تخصیص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی فسا گفت: صنعت مرغداری از جمله بخشهای مهم کشاورزی در شهرستان فسا هستند که علاوه بر تامین نیاز گوشت مرغ این شهرستان محصولاتش به سایر مناطق استان نیز ارسال میشود.
وی اظهار داشت: شهرستان فسا در حال حاضر دارای یک واحد کشتارگاه صنعتی مرغ است که سالانه ظرفیت ۶۰۰ هزار قطعه ذبح و قطعه بندی در سال را دارد، اما به دلیل مشکلات مالی در حال حاضر غیرفعال است.
انصاری با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۸ نفر در بخشهای مختلف پرورش طیور شهرستان فسا مشغول به کار هستند، گفت: در حال حاضر در تلاشیم تا واحدهای تولیدی با حداکثر توان خود فعال باشند.
مدیر جهاد کشاورزی فسا گفت: مراحل پرورش جوجههای گوشتی توسط اداره دامپزشکی و کارشناسان جهاد کشاورزی کنترل میشود و تنها در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی لازم بین هر دوره از پرورش، مجوز جوجه ریزی برای دوره بعد صادر میشود.