رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس: طرح تسهیل صدور مجوزها در مجلس تصویب شده که در مراحل پایانی است و قانونی شدن آن گام موثری در جهت رونق کسب و کار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، فاطمه قاسم پور در جمع زنان بانوان کارآفرین در سرسرای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: طرح تسهیل صدور مجوزها در مجلس تصویب شده که در مراحل پایانی است و قانونی شدن آن گام موثری در جهت رونق کسب و کار است.
وی افزود : این طرح برای رفع ایراد در شورای نگهبان در حال پیگیری است که به صورت قانون ایجاد شود.
قاسم پور گفت: مجلس در مدت یک سال و نیم اخیر مساله اشتغالهای خرد را مورد توجه قرار داد و بررسیها نشان داد تا پیشرانهای اقتصادی استانها ومناطق شناسایی نشود کسب و کارهای خرد به نتیجه نمیرسد و پایدار نخواهد بود.
وی با اشاره به وجود موانع بر سر راه تولید گفت: کارگروه وزارت اقتصاد و دارایی در سطح مشاغل خرد در چند ماه اخیر در حال پیگیری است و ما نیز در خصوص مقررات زدایی کسب و کارها تلاش کردیم تا کسب و کارها رونق پیدا کند.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اگر با فعالان اقتصادی، جامعه هدف، کارشناسان و ذینفعان گفتگو نداشته باشیم مشکلاتی در قانونگذاری ایجاد میشود به گونهای که ممکن است قانونگذاری بر اساس مطالبات درست و دقیق نباشد و قانون در ساری و جاری شدن با مشکلاتی مواجه شود.
وی به قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: دراین قانون به جمعیت فرزندآوری به عنوان یکی از مسائل استراتژیک کشور پرداخته است و درنتیجه باید تسهیلاتی برای فرزند آوری در اختیار خانوادهها قراردهیم.
قاسم پوربا اشاره به اینکه نگاه ما این است که حداقل تسهیلات با عنوان وام ازدواج و ودیعه فرزندآوری فراهم شود توضیح داد: ۲هفته گذشته مسئولان بانک مرکزی به کمیسیون فراخوان شدند که درخصوص اینکه چرا با وجود مصوبات قانونی، اما درزمان رسیدن به مرحله اجرا جامعه هدف بهره مند نمیشوند توضیحات لازم را ارائه دهند.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این مشکل از ضعفهای جدی اجرایی اداری است که باید پیگیری شود.
وی تاکید کرد: نتیجه تبادل نظر با بانوان، پیگیری مطالبات به حق بانوان خوزستان است و روز شنبه در نشست پیگیری مسائل استان و در مرحله بعد در تهران مطرح میشود تا حداقل بخشی از مسائل مرتفع شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز گفت: در خوزستان مشکلات پررنگتر هستند و آمار افراد بازمانده از تحصیل از آمارهای دیگر نگران کنندهتر است.
فاطمه رحمانی افزود: مسائل را در بعد قانونگذاری و نظارت دنبال میکنیم و امید است بخشی از مشکلات در حد بضاعت و توان حل شود.
در این نشست بانوان کارآفرین و فعالان اقتصادی مشکلات و مسائل خود را مطرح کرده و راهکارهای لازم را ارائه دادند.
بیشتر بخوانید : برپایی نمایشگاه صنایع دستی گامی برای حمایت از بانوان کارآفرین
اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از چهارشنبه شب وارد خوزستان شدند و بازدید از زندان زنان، کارگاههای تولیدی زنان، سفر به شوش و آبادان، بازدید از شلمچه و مناطق جنگی، نشست با نماینده، ولی فقیه در خوزستان و نشست با مدیران مرتبط استانی و فعالان اقتصادی را تا روز شنبه در برنامه خود دارند.