بازدید شبانه از کشتارگاههای دام و طیور کهگیلویه وبویراحمد
از روند کشتار در کشارگاههای کهگیلویه و بویراحمد به صورت سرزده بازدید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی این استان گفت: با توجه به نقش تاثیرگذارکشتارگاهها در تأمین سلامت جامعه و شهروندان، رعایت دستورالعملهای دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فراوردههای خام دامی در کشتارگاههای دام و طیور استان مورد بررسی قرار میگیرد. دکتر امید جمشیدی افزود: طرح ضربتی بازدیدهای شبانه و نظارتهای بهداشتی بر کشتارگاههای دام و طیور و همچنین سردخانههای نگهداری مواد خام دامی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است. وی اضافه کرد: این طرح برای بالا بردن کیفیت محصولات استحصالی از این مراکز، نظارت کامل بر روند بهداشتی کشتار، مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت نقش کشتارگاهها در بهداشت عمومی جامعه اشاره کرد و ادامه داد: برای پیشگیری از بروز و شیوع بسیاری از بیماریهای دامی و نقش کشتارگاههای دام و طیور در این رابطه ضروری است نظارتهای بهداشتی بر کشارگاههای و مراکز عرضه فراوردهای دامی به صورت مستمر و با دقت نظر کافی اعمال شود. جمشیدی با تاکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی در طی روند کشتار از طرف مدیر و کارکنان کشتارگاه با نظارت مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی گفت: بازرسی و تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان با رویکرد اقدامات ویژه بهداشتی - قرنطینهای، کشتارگاه های دام و طیور برای پیشگیری از بیماریها در دستور کار قرار گرفته و تا حصول نتایج مطلوب بهداشتی ادامه خواهد داشت. دکتر جمشیدی با بیان اینکه کشتاردرکشتارگاههای دام طیور استان با نظارت کارشناسان و ناظران بهداشتی و شرعی انجام میشود افزود: اطمینان از سلامتی و همچنین شرعی بودن محصولات تولیدی در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی وجود داشته وگوشت مرغ و یا گوشت قرمز و فرآوردههای خام دامی که در کشتارگاهها استحصال گردیده باشند مورد تایید دامپزشکی بوده و توصیه میشود مردم استان از مصرف فرآوردههای خام دامی که خارج از چرخه کشتارگاه تولید شده اند خودداری کنند.