رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان این که برنامههای دهه فجر با مشارکت همه افراد جامعه و حضور همه گروههای سیاسی و مذهبی برگزار میشود، گفت: انقلاب اسلامی ایران یک حرکت پویا، پیشرونده و تا همیشه زنده است.
وی افزود: سال گذشته به دلیل محدودیتهای کرونایی، برگزاری مراسم و راهپیمایی گسترده، آنطور که شایسته گرامیداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است، امکان پذیر نبود، اما نباید اهمیت این مراسم که نماد قدرت مردمی نظام و بستری برای حضور مردم در صحنههای انقلاب و اعلام وفاداری به آرمانهای آن است، نادیده گرفته شود، زیرا حضور و احساس تعلق مردم به نظام، سنجهای برای دشمنان است و هر جا مردم به صحنه آمدند، دشمن در محاسبات خود تجدید نظر و حتی در اعمال فشار به نظام و ملت ایران عقب نشینی کرده است.
دکتر سید نظام الدین موسوی دهه فجر امسال را از جهات مختلف حائز اهمیت برشمرد و تصریح کرد: مذاکرات وین با حضور مسئولان دیپلماسی کشور در حال انجام است. با توجه به تغییراتِ ایجاد شده در آرایش سیاسی کشور، از سویی احساس امیدواری در مردم به وجود آمده است و از سویی دشمن، موقعیت داخلی کشور را رصد میکند و فضای داخلی و منطقهای میتواند در محاسبات دشمن تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به تلاش تبلیغاتی دشمن برای ناامید کردن مردم گفت: دشمن همه توان خود را برای هجمه به انقلاب در فضایمجازی و شبکههای اجتماعی به کار میبرد و بخش اعظمی از جامعه یعنی جوانان و نوجوانان، سالهای اول و قبل از انقلاب را ندیده اند، بنابراین در کشور ما نیز مانند همه دنیا، موضوعات مربوط به جامعه پذیری و انتقال ارزشها و فرهنگ سیاسی به نسل جدید، ایجاب میکند که براساس روشهای علمی، عینی و میدانی، جوانان را با تعالیم و ارزشهای انقلاب اسلامی آشنا کنیم.
دکتر موسوی با اشاره به اهمیت مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی امسال گفت: ۲۶ کمیته در ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی شکل گرفته است که بخش اصلی کارهای اجرایی دهه فجر را بر عهده خواهند داشت.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر، با اشاره به لزوم مردمی سازی برنامههای دهه فجر، خاطرنشان کرد: دههفجر جشنی ملی و متعلق به همه گروههای جامعه است، اما این امر به معنای آن نیست که دستگاهها و نهادهای متولی، خود را سهیم ندانند، زیرا تا محوری هماهنگ کننده وجود نداشته باشد، مردم و دستگاههای مختلف نمیتوانند به خوبی حضور خود را در این عرصه عملی کنند. لذا، نهادها و دستگاههای برخاسته از حکومت اسلامی، وظیفه دارند، بستر مناسب برای فعالیت، مشارکت و حضور مردم در عرصه برگزاری مراسم و مناسبتهای ملی و انقلابی را فراهم و فضاسازی لازم را با جدیت و احساس مسئولیت برای این حضور و مشارکت آماده کنند، چرا که فعال بودن نهادهای فرهنگی، موجب انگیزه دادن به مردم میشود که نقش آفرینان اصلی مراسم هستند.
سید نظام الدین موسوی با اشاره به اینکه برای برگزاری جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی، نیاز به انرژی مضاعف و دوچندان داریم، گفت: امیدواریم در دهه فجر امسال با کمک همه دستگاهها و مشارکت مردم بتوانیم مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی امسال را به نحو شایسته برگزار نماییم.
در پایان جلسه، روسا و نمایندگان کمیتههای تخصصی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیتها و اقدامات انجام شده پیرامون برنامههای ویژه دهه فجر امسال، نقطه نظرات خود را در خصوص عناوین پیشنهادی ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ارائه کردند.
دومین جلسه نمایندگان و رؤسای کمیتههای ستاد دههفجر انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه ۲۲ دیماه) در دفتر مرکزی این شورا برگزار شد.