همزمانی بروز سویههای اُمیکرون و دلتا میتواند خطرناک باشد.
در حالی که همزمانی بروز سویههای اُمیکرون و دلتا میتواند خطرناک باشد و علاوه بر افزایش انفجاری موارد ابتلا، موارد مرگ را هم افزایش دهد.
سید محمد علوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با تاکید بر کاهش رعایت شیوه نامههای بهداشتی تا ۴۸ درصد گفت: با توجه به شیوع اُمیکرون در استانهای مختلف به نظر میرسد که در چند هفته آینده شاهد پیک بیماری ناشی از این سویه در کشور باشیم.
وی با اشاره به کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در استان خوزستان خاطر نشان کرد: در صورت رعایت نشدن پروتکلها و سرعت پایین واکسیناسیون، احتمال وقوع موج جدید بیماری در خوزستان دور از انتظار نیست
علوی با بیان اینکه هر دو سه روز موارد ابتلا به اُمیکرون دو برابر میشود، گفت: بر اساس بررسیهای جدید روی سویه اُمیکرون، کسانی که سه دز واکسن دریافت کردهاند بیش از ۷۰درصد در برابر این سویه ایمنی دارند.
تنها 13 و نیم درصد مردم دز سوم را تزریق کرده اند و این با وجود چرخش ویروس در استان خطرناک است.
وی با اشاره به شناسایی چند مورد ابتلا به اُمیکرون در خوزستان گفت: به نظر میرسد موارد ابتلا در استان خوزستان بسیار بیشتر باشد بنابراین مردم باید فرض کنند اُمیکرون در همه جای استان وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: از طرفی همزمانی بروز سویههای اُمیکرون و دلتا میتواند خطرناک باشد و علاوه بر افزایش انفجاری موارد ابتلا، موارد مرگ را هم افزایش دهد.