استاندار ایلام گفت: نانواییهای ایلام یک ماه برای اصلاح وضعیت پخت نان و کیفیت فرصت دارند در غیر این صورت برخورد قانونی لازم با آنها انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام نیا در نشست کارگروه استانی گندم، آرد و نان استان اظهار داشت: بنا
وی با انتقاد از کارگروه آرد و نان استان افزود: قوت لایموت مردم نان است و در مقیاس ملی بیشترین افراد نان خور در استانهای زاگرس نشین هستند که از نظر درآمد ملی باز کمترین درآمد را مردم این منطقه دارند.
استاندار ایلام گفت: باید حساسیتی از نظر وجدانی و کاری داشته باشیم و به عنوان وظیفه آنرا تلقی کنیم، آیا این کار استاندار است که نانواییها را بگردد، شما به وظیفه خودتان عمل نمیکنید و همین موجب نارضایتی مردم شده است.
بهرام نیا گفت: گزارشهای متعدد نشان میدهد اکثر نانواییها روزهای جمعه تعطیل، کیفیت پایین نان، وزن بسیار کم نان بسیار کم ، مسایل بهداشتی نیز دچار نقصان و همه این مسایل موجب نارضایتی مردم شده است، این وضع مدیریت نیست.
وی افزود: در بازدید صبح در طول مسیر سه نانوایی تعطیل بود و از ۹ نانوایی بازدید شده هشت نانوایی دارای تخلف بودند که در محل برای آنها پرونده تشکیل شد.
بهرام نیا، برگزاری کلاسهای آموزش با کمک فنی و حرفهای افزایش مهارت را از دیگر اقدامات مهم اتحادیه نانواییهای استان برشمرد.
استاندار ایلام نسبت به افزودن مواد غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت تذکر داد و یادآور شد: این افزودنیها باید اصلاح شود، نمیشود سلامت مردم را به خطر انداخت.
بهرام نیا اظهار داشت: درصد سبوس آرد باید استاندارد باشد و علت اینکه کارخانجات آرد، سبوس گندم را بیش از حد استاندارد میگیرند تا گرانتر بفروشند ناشی از ضعف نظارت و برخورد است.
استاندار ایلام صبح امروز از شماری از نانواییهای سطح شهر ایلام بازدید که بلافاصله برای نانواییهای متخلف دستور تشکیل پرونده داد و کارگروه گندم، آرد و نان را در راستای همین بازدید تشکیل داد.