معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان از رشد تعداد دانشآموزان فنی و حرفهای استان به ۳۴ درصد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، ناصر علیفر در خصوص توسعه مدارس کار و دانش و فنی و حرفهای، اظهار کرد: بر اساس سند تحول بنیادین و برنامه توسعه کشور، از اولویتهای آموزش و پرورش است که تعداد بیشتری از دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش هدایت شوند.
وی ادامه داد: دلیل توسعه آموزش فنی و حرفهای این است که بتوانیم تکنسینها و متخصصین رشتههای فنی و مهارتی و آچار به دستان خوبی برای کشور تربیت کنیم. طبق برنامه باید ۵۰ درصد دانشآموزان به سمت هنرستانها و رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش هدایت شوند، البته رسیدن به این عدد قطعا یک شبه محقق نمیشود بنابراین به صورت پلهای برنامهریزی شده است که در پایان هر سال به چند درصد رشد برسد.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: قاعدتا در این مسیر مسائلی وجود دارد که ممکن است حرکت را کم کند. به عنوان مثال در سال گذشته حدود ۲۹ درصد دانشآموزان در رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش و بقیه در رشتههای نظری تحصیل کردهاند.
وی افزود: با تلاشی که صورت گرفت و تجهیز هنرستانها و تشویق دانشآموزان و والدین به انتخاب این رشتهها، امسال تعداد دانشآموزان فنی از ۲۹ درصد به ۳۴.۵ درصد رسید و از حدود ۱۷ هزار و ۷۰۰ دانشآموز سال قبل به حدود ۲۳ هزار دانش آموز در رشتههای فنی و کار و دانش رسیدیم.
بیشتر بخوانید:توسعه اشتغال و مهارت با گسترش آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای
علیفر بیان کرد: رشد تعداد دانشآموزان فنی و حرفهای و کار و دانش در استان خوزستان باعث شد که رتبه اول کشوری را میان دیگر استانها به عنوان استان دارای بیشترین رشد در توسعه کمی فنی و حرفهای کسب کنیم.