سرپرست هیئت باستانشناسی در تپه گوهره بیستون، حاصل کاوش در این محوطه را کشف شواهد معماری نظیر دیوارهای سنگی، خشتی و سنگفرشی از ۳ فاز مختلف زمانی سلوکی و اشکانی اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه نخستین بار این محوطه در سال ۱۳۹۳ به همت نگارنده شناسایی و بررسی شد، افزود: تپه گوهره که بر روی یک محوطه از دوران آهن شکل گرفته، جدای از شرایط سیاسی جغرافیایی خاصی که دارد، دارای سفالهای شاخص از دورههای سلوکی و اشکانی بوده و همچنین شواهدی از معماری در آن دیده میشد.
این دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس تصریحکرد: آثار و شواهد موجود نشان از یک محوطه مهم در منطقه بگستانه دوران تاریخی داشت از اینرو و در نهایت کاوش در این محوطه در دستور کار قرار گرفت و یک ترانشه اصلی در ابعاد ۵ در ۱۰ و یک گمانه ۳در۲ بر روی سطح تپه ایجاد شد.»
وی حاصل کاوش در این محوطه را کشف آثار و شواهد معماری مانند دیوارهای سنگی و خشتی و سنگفرشی از سه فاز مختلف زمانی سلوکی، اوایل اشکانی و اواسط تا اواخر اشکانی اعلام کرد و افزود: در دوران میانه اسلامی یک قبرستان بر روی محوطه شکل گرفته که به لایههای معماری فاز متاخر اشکانی آسیب وارد کرده است.
چهری، از میان دیگر یافتههای کاوش، به وجود آثاری از کوره ذوب احتمالا شیشه، چند ظرف سفالی سالم، قطعاتی از آثار مفرغی و آهن، سفالهای شاخص کلینکی منقوش و لعابدار به همراه سردوکها، شیشه و مهرهها اشاره کرد و گفت: استقرار عصر آهن موجب کشف سفالهای شاخص و ابزارهای سنگی از این دوره شد.
وی با اشاره به برخی مشکلات موجود در فصل نخست کاوش در این محوطه گفت: فصل بعدی کاوش در تپه گوهره اطلاعات ارزشمندی از دوران سلوکی و اشکانی بیستون و زاگرس مرکزی در اختیار ما قرار می دهد.