حوزه قضایی دهدز با استفاده از ظرفیت مدل تعالی در ایجاد صلح و سازش و کاهش ورودی پروندهها به محاکم قضایی ۷۴ درصد پروندهها در ۹ ماه امسال را با صلح و سازش مختومه کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رییس کل دادگستری خوزستان در دوره آموزشی مدل تعالی دادگستری و توسعه حل اختلاف استان با اشاره به آمار عملکرد ۹ ماه امسال حوزههای قضایی خوزستان در امر صلح و سازش، گفت: پس از دهدز، حوزههای قضایی هفتگل با ۶۸ درصد، کارون با ۶۶ درصد، رامهرمز با ۶۱ درصد، لالی با ۵۶ درصد، اندیکا با ۵۴ درصد، صیدون با ۵۱ درصد و هویزه با ۴۸ درصد در رتبههای بعدی قرار دارند.
حجتالاسلام صادق مرادی ادامه داد: لازم است دیگر حوزههای قضایی خوزستان که آمار صلح و سازش کمتری دارند تلاش مضاعفی در افزایش آمار عملکرد صلح و سازش داشته باشند.
رییس کل دادگستری خوزستان بیان کرد: خوزستان با توجه به ظرفیتهای گسترده در بحث صلح و سازش و همچنین بافت عشیرهای نسبت به استانهای دیگر، قابلیت بیشتری در ایجاد و گسترش فرهنگ صلح و سازش و اصلاح ذات البین دارد که لازم است روسای دادگستری و دادستانها به این موضوع توجه ویژه داشته باشند، زیرا اجرای این مدل میتواند در پیشبرد اهداف قوه قضاییه در این زمینه نقش قابل توجهی داشته باشد.
وی گفت: پروندههای مهمی در خوزستان با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و ستاد صبر، پس از سالها منجر به صلح و سازش شدند، ولی متاسفانه در آمار عملکرد لحاظ نشدند و این باعث میشود آمار صلح و سازش در خوزستان کاهش پیدا کند.
حجتالاسلام مرادی بیان کرد: بیشتر واحدهای شوراهای حل اختلاف خوزستان فضای فیزیکی مناسبی ندارند و با وجود همه خدمات و زحماتی که همکاران ما در شورای حل اختلاف انجام میدهند، از ساختمان مناسبی برخوردار نیستند و میطلبد که تمام دستگاهها در زمینه ایجاد و تجهیز مناسب با شوراهای حل اختلاف همکاری و در این خصوص مساعدت لازم را داشته باشند.
بیشتر بخوانید : لزوم سوق پروندههای خطاهای پزشکی به صلح و سازش
وی افزود: همچنین لازم است روسای دادگستریها و دادستانها، با هماهنگی مجموعه دادگستری خوزستان این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.