یادمان بیمارستان صحرایی ارتش شهید مخبری چنانه در زمان جنگ تحمیلی، با حضور امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، رونمایی شد.
بیمارستان صحرایی چنانه یکی از بیمارستانهای ارتش در دوران دفاع است که خدمات ارزشمندی به رزمندگان ارائه داد و در دوران ۸ سال جنگ تحمیلی نزدیک به یکصد هزار مجروح و حدود یکصد هزار بیمار پس از دوران دفاع مقدس در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند.
این بیمارستان که ده سال پس از دفاع مقدس نیز به مردم منطقه خدمت رسانی کرده است، معراج ۸ هزار و ۱۱۸ شهید دوران دفاع مقدس بوده و در عملیاتهای بزرگی، چون والفجر مقدماتی، والفجر ۱، خیبر، بدر و عملیاتهای سالهای پایانی جنگ در آن منطقه، خوش درخشیده و خدمات شایانی به رزمندگان ارائه داده است.
یادمان بیمارستان صحرایی چنانه به نام شهید مخبری یکی از فرماندهان و افسران شجاع ارتش در دفاع مقدس که در تنگه چزابه و پل سابله حماسههای بزرگی آفرید، نامگذاری شده است. این یادمان به منظور بازدید زائران مناطق عملیاتی راهیان نور آماده شده است.
همچنین در این مراسم بیمارستان سومار به نام «دکتر هجرتی» که نماد شهدای مدافع سلامت دوران دفاع مقدس و ارتش جمهوری اسلامی ایران است و در حین مداوا، ماسک خود را به یک رزمنده داد و خود بر اثر جراحات شیمایی به شهادت رسید، نامگذاری شد.
در این مراسم، همچنین با حضور فرمانده کل ارتش، تعدادی از خانوادههای معظم شهدای دفاع مقدس، بهداری رزمی ۸ سال جنگ تحمیلی، مدافع سلامت و ادیان توحیدی از جمله رستمپور، مخبری، هجرتی، عیسی آبادی و ویگن کاراپیدی تجلیل شدند؛ بنابراین گزارش، در این مراسم که همزمان از محل یادمان بیمارستان صحرایی نیروی زمینی ارتش در منطقه عملیاتی چنانه و بصورت وبیناری برگزار شد، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، سردار فتحیان رئیس موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، سردار عراقیزاده رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان ستاد کل نیروهای مسلح، امیر دریادار دوم مداح معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول، امیر سرتیپ شرفی معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ دوم بیدادی فرمانده قرارگاه جنوب غرب ارتش، امیر سرتیپ دوم موذن رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی، معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان و تعدادی از فرماندهان و مسئولان کشوری و لشکری نیز حضور داشتند.