وقتی تعداد پزشکان به نسبت جمعیت کشور کم است؛ این جمع با دعوت از جامعه پزشکی و چانه زنی با مخالفان تلاش میکند داوطلبان ورودی به رشته پزشکی را افزایش دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ وقتی میبینند سرنوشت سنجش و پذیرش دانشجو به رقابت تست زنی کنکور گره خورده؛ باز همین جمع میشوند که با بررسی همه جوانب این روند را ساماندهی کنند و به سالهای تحصیل دانش آموزان بها دهند.
صحبت از ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور است؛ ستادی فرا قوهای برای پرهیز از کارهای سلیقهای و مقطعی، ستادی برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان دستگاههای متولی علم و فناوری کشور مبتنی بر یک نقشه راه برای علم و فناوری کشور، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب ۱۴ دی ۱۳۸۹ است.
یازده سال از تصویب نقشه جامع علمی کشور میگذرد؛ نقشه راهی که همواره به روز شده و نسبت به نیازهای جدید جامعه بی اعتنا نیست؛ تصویب ۸ سند بالادستی و ۱۳ بسته سیاستی و ابلاغ آن به دستگاههای مختلف برای اجرا، ارمغان کار کارشناسی و فعالیت نخبگانی این شوراست گرچه به نظر سیاست گذاران این ستاد، این مصوبات مهمترین دستاوردشان نبوده و مهمترین کار این بوده است که اکنون همه شورا را به عنوان متولی سیاست گذاری در حوزه علم و فناوری میشناسند و قبول دارند.
گرچه تصمیمات این شورا با تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم قانون و لازم الاجراست، اما همواره ضمانت اجرای این مصوبات در مقابل سرپیچی برخی دستگاههای مسؤول؛ از دغدغههای اصلی سیاست گذاران بوده است.
بنا بر این گزارش، علم زیر بنای قدرت اقتصادی و مایه اقتدار هر کشوری است و حالا که علم و فناوری در کشور ما راه خودش را یافته است، میطلبد تا همه دستگاههای متولی با همراهی این ستاد که مغز متفکر و چشم بیدار علم و فناوری کشور است به شتاب گرفتن حرکت علمی کشور کمک کنند.