عضو شورای اسلامی شهر یزد: با توجه به جایگاه یزد در زمینه فعالیتهای گردشگری باید صنعت گردشگری به فرهنگ گردشگری تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاطمه حقیرالسادات گفت: کمیسیون گردشگری در دوره پنجم شورا مصوب و کار خود را از همان دوره آغاز کرد که به دنبال آن یزد به عنوان شهر میراث جهانی شناخته شد و همین مساله اهمیت این کمیسیون را پر رنگتر کرد.
وی ادامه داد: در دوره ششم جهت پیشگیری از دوباره کاری از همان برنامهها که در ابعاد مختلفی هم کار شده بود استفاده شد، در بحث خواهرخواندگیها و مباحث میراث فرهنگی و اقدامات آن ۱۵ جلسه از این کمیسیون برگزار شده و بیش از ۳۰ بازدید از اماکن مختلف بافت تاریخی به عمل آمده و اغلب هفتهای دو روز بازدید از بافت تاریخی را در برنامه کاری داریم و طی بازدید از بافت با همراهی شهردار مشکلات آن منطقه را مورد بررسی قرار میدهیم.
حقیرالسادات افزود: در بحث راه اندازی صنعت گردشگری زیرساختها مشکل دارند و ما باید صنعت گردشگری را تبدیل به فرهنگ گردشگری کنیم و پیگیریهایی انجام شده که برای شهر میراث جهانی بودجه جداگانهای اختصاص یابد که کارهای اساسی در بافت صورت گیرد و بعد از اینکه زیرساختها اصلاح شد، اقدام به جذب سرمایه گذار کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر یزد اضافه کرد: با توجه به جایگاه خوبی که یزد در حوزه بهداشت، سلامت و درمان دارد، در زمینه اقتصاد دانش بنیان، توریست درمانی و گردشگری سلامت داخلی و بین المللی میتوانیم فعالیت خوبی داشته و درآمدزایی کنیم.
وی گفت: در رابطه با خواهرخواندگیها در دوره قبل در زمینه بین المللی فعالیت شده بوده، اما به علت شرایط کرونا وارد عرصه عمل نشده بوده و ما در شورا بیشتر پیگیر خواهرخواندگیهای داخل کشور هستیم برای مثال خواهر خواندگی مذهبی شهرهای قم، یزد و مشهد همچنان که ما مثلث طلایی یزد، شیراز و اصفهان را داریم. در بحث گردشگری نیز همچنین با شهرهای بم و شوشتر تعاملاتی داشتیم.
حقیرالسادات با اشاره به فعالیت بومگردیها در مناطق بافت تاریخی و مشکلاتی که به وجود آمده، گفت: در رابطه با بومگردیها در شهرها و کشورهای دیگر خیلی کنترل شده عمل میشود و سعی در حفظ آرامش آن منطقه دارند، ولی ما این مسائل را رعایت نمیکنیم که به دنبال آن مشکلاتی را در بافت تاریخی شاهد هستیم از قبیل خالی شدن بافت تاریخی از ساکنین یزدی و ورود اتباع به بافت تاریخی برای زندگی در صورتیکه جهانی شدن یزد به زنده بودن بافت تاریخی آن است.