نوسانات و ناپایداریهای شبکه برق در کهگیلویه و بویراحمد با اجرای طرح های جهادی برطرف میشود.
جمال معتمدی افزود: ۲۳۰ طرح جهادی باهدف تامین برق پایدار، کاهش نوسانات و ارتقای سطح رضایتمندی مشترکین برق در شهرستانهای استان اجرا میشود.
وی عنوان کرد: برای تامین برق پایدار، کاهش نوسانات شبکهای و ارتقای سطح رضایتمندی مشترکین برق هم اکنون ۲۳۰ پروژه در قالب طرح جهادی با اعتباری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا است.
معتمدی احداث، اصلاح، بهینه سازی، روشنایی معابر، برق رسانی روستایی و مدیریت مصرف را از مهمترین قالبهای جهادی پروژههای در دست اجرای صنعت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد برشمرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: شهرستان بویراحمد بهدلیل شرایط خاص جغرافیایی و مهاجرت گسترده به شهر یاسوج بیشترین پروژههای جهادی صنعت برق را در حال اجرا دارد و البته تلاش میکنیم تا پایان امسال بیشتر این پروژهها به بهره برداری برسد.
معتمدیزاده، طول شبکههای توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد را بیش از ۹ هزار کیلومتر عنوان کرد و گفت: تمامی این شبکهها هوایی و اغلب در مناطق سخت گذر، کوهستانی و یا جنگلی قرار دارد که برای صیانت از این شبکهها نیاز به تلاش و زحمات طاقت فرسایی است.
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از نوسانات و ناپایداریهای شبکههای برق در این استان در تمامی شهرستانهای ۹ گانه پروژههای برق در قالب طرح جهادی احداث، اصلاح و بهینه سازی با اعتباری بیش از ۱۵۲ میلیارد تومان کلنگ زنی میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شبکههای توزیع برق ۲۵۰ روستای این استان در قالب جهادی عنوان شده تا پایان سال از سیمی به کابلی تبدیل میشود که این پروژه در نوع خود در صنعت برق استان بی سابقه بوده است.
معتمدی زاده، تعداد مشترکین برق در این استان را بیش از ۲۷۵ هزار مشترک عنوان کرد و ادامه داد: بیش از ۲۱۰ هزار مشترک را شهرنشینان و مابقی مشترکین برق را روستانشینان تشکیل میدهند.