روستای صعب العبور شلا از توابع شهرستان اندیکا با ۶۰ خانوار باتلاش نیروهای جهادی شرکت برق از نعمت برق برخوردار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به اینکه یکی از اقدامات موثر و مهم مورد نیاز شهرستانهای ایذه و دزپارت، که در حال انجام است، تبدیل سیم به کابل است، افزود: این اقدام موجب بالا رفتن پایداری شبکه، کاهش تلفات، مبلمان شهری و جلوگیری از سرقت تجهیزات و شبکه برق خواهد شد که مجوزهای لازم در این خصوص صادر شده است.
علی خدری با بیان اینکه پارسال، پیچیدهترین پیک بار را در خوزستان پشت سر گذاشتیم، افزود: خوشبختانه با اقدامات پیک سایی و سلسله اقدامات جهادی مجموعه همکاران، نسبت به متوسط پیک کشور، کمترین خاموشیها را در خوزستان داشتیم.
وی از دیگر اقدامات برنامه ریزی شده در این مناطق را پیگیری روشنایی روستایی بیان کرد و گفت: تعهدات پارسال این شرکت در تمام شهرستانهای استان باید به صفر برسد و اگر مشترکی در این سال درخواست کنتور داده، نباید در فهرست انتظار بماند.
خدری با اشاره به برق رسانی به ۱۰ روستای سخت گذر شهرستان ایذه در سال گذشته، افزود: افزایش ترانس در برخی مناطق ایذه تا پیش از آغاز سال جدید، و اجرای پروژه اتوترانس بخش سوسن شهرستان ایذه که یکی از خطوط پر حادثه است تا پیش از تابستان سال آینده نیز به انجام میرسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به توسعه برق رسانی روستایی در امسال ادامه داد: با تلاش مجموعه، پس از ۴۰ سال، یک روستای سخت گذر از نعمت برق برخوردار شد که از سال ۱۳۶۰ تا کنون بی برق بوده و این اقدام، رضایتمندی مردم منطقه را در پی داشت.
بیشتر بخوانید: برق رسانی به ۲ روستای محروم دزفول
خدری افزود: ۶۰۰ روستا در ۲ شهرستان ایذه و دزپارت از شبکه برق پایدار بهرهمند هستند.
شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دارای یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.