مرحله اول پتروشیمی گچساران نیمه دوم خرداد ماه به بهره برداری میرسد.
حسین پور با بیان اینکه پتروشیمی دهدشت نیز ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد افزود: پلیمر گچساران نیز پیشرفت خوبی دارد، اما نیاز به همکاری دستگاههای اجرایی دارد که هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
وی از پیشرفت ۳۵ درصدی پتروشیمی دهدشت خبر داد و گفت: قبل از سال ۹۸ تنها یک درصد از پهنای اکتشافی معدن انجام شده بود، اما طی دو سه سال اخیر ۱۵ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از پهنای سرزمین معدن انجام شد.
آرام رئیس سازمان اقتصاد و دارایی استان با اشاره به ۷ میلیارد تهاتر مالیاتی و باز شدن سامانه تهاتر بانکی گفت: اعتبارات خوبی از محل اسناد خزانه به استان ابلاغ و تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان جذب شده و در صورت همکاری بخش خصوصی و پیمانکاران ۵۰۰ میلیارد دیگر قبل از پایان سال جذب میشود.
وی مهمترین مشکلی پیش رو را صدور مجوزها عنوان کرد.
معاون اقتصادی استانداری گفت: استانداری در کنار بخش خصوصی است و اگر خساراتی و یا مشکلی وجود داشته باشد در کنار بخش خصوصی تلاش میکند تا آن مشکل برطرف شود.
عسکری با بیان اینکه هر اشکال و تهدیدی باید به یک فرصت تبدیل شود افزود: اگر مدیریت اجرایی مناسب باشد مشکلات بخش خصوصی نیز برطرف میشود.
وی با بیان اینکه موتور اقتصاد استان بخش خصوصی است گفت: بخش خصوصی باید حرکت کند و دولت تنها تسهیل گر است.
معاون اقتصادی استاندار گفت: اگر بتوانیم بخش خصوصی را آسیب شناسی کنیم قطعاً میتوان مشکلات آن را رفع کرد.
وی ضمن قدردانی از اقدامات خوب صورت گرفته توسط بخش خصوصی استان گفت: بخش خصوصی ابعاد مختلف توسعه تا آسیب و مواردی که مانع توسعه استان هستند را احصاء کرده است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: در سطح استان مرکبات ۱۰ تا ۱۲ تن تولید دارد این در حالی است که این رقم در استانهای همجوار ۶۰ تا ۷۰ تن است.
معتمدی با بیان اینکه نوع مدیریت و برنامهریزی در خصوص تولیدات جهاد کشاورزی وجود ندارد گفت: برای افزایش تولید باید زیرساختها را فراهم کنیم.
وی گفت: چندین دولت عوض شده، ولی همچنان طرحهای جهادکشاورزی نیمه کاره رها شده است و تلاش میشود در این دولت این طرحها به بهرهبرداری برسد.
رئیس بخش خصوصی استان نیز در این جلسه گفت: از ابتدای تشکیل جلسه بخش خصوصی و دولت ۲۵۰ مصوبه استانی و ۵۰ مصوبه ملی تصویب و ۳۰۰ مصوبه انجام شده است.
جبار کیانی گفت: فرصتهای سرمایهگذاری در بحث گردشگری منطقه چهار کشور، تاثیر تسهیلات صندوق توسعه ملی بر بهبود فضای کسب و کار، صادرات غیرنفتی، مشکلات صنعت مرغداریها، مشکلات باغداران باغهای منطقه بندان سی سخت از جمله مشکلاتی که در جلسههای دولت و بخش خصوصی مطرح و بخشی از آنها برطرف شده است.
وی افزود: صدور مجوزهای کسب و کار دو سال طول میکشد که آزار دهنده است نیاز به پنجره واحد در حوزه اقتصادی داریم که انتظار می رود دوباره تشکیل و عملیاتی شود.