نسخه نویسی الکترونیک الزامی قانونی است که فواید زیادی برای مردم دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نسخه نویسی الکترونیک بخشی از اجزای پرونده سلامت الکترونیک است که یک سر آن به رفع مشکلات نسخه نویسی کاغذی می رسد و سر دیگر آن به هدایت و ساماندهی منابع مالی حوزه سلامت منجر می شود.
دکتر محمد مهدی ناصحی رئیس سازمان بیمه سلامت در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما،گفت: یکی از قسمت های نظام الکترونیک سلامت است و با آزاد شدن ارز، راهی که می تواند این توزیع منابع را به درستی برای بیماران خاص انجام دهد اجرای همین طرحی است که با وجود گذشت 16 سال از تصویب از یکم دی ماه 1400 کلید خورد و علی رغم پیشنهاد برخی مسئولان در به تعویق افتادن این طرح تمام قد در کشور اجرایی شد.
امیرحسین حبیبیان مدیر مرکز آمار و مهندسی اطلاعات سازمان بیم سلامت هم گفت: در 29 استان بالای 90 درصد نسخ به صورت تمام الکترونیک هستند و استان خراسان رضوی 84 درصد و استان تهران هم 72 درصد ، تمام الکترونیک، نسخ خود را صادر می کنند و هم اکنون مسئولان حوزه سلامت از پیشرفت این طرح می گویند .
دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت هم گفت: پیشرفت طرح نسخ الکترونیک روز به روز بیشتر و ناهماهنگی ها با جلسات مکرر و مرتب بر طرف شده است و در نهایت ما باید به سمت تمام الکترونیک شدن کامل نسخ پیش رویم.
رئیس جمهور هم به تازگی در جلسه ستاد ملی کرونا براجرای کامل و بدون بازگشت نسخه نویسی الکترونیک تاکید کرده است.
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: وزارت بهداشت چه در دوره قبل و چه در این دوره کوتاهی کرده اند و علی رغم اینکه در بودجه 1400 هم 3 ماه برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک بهاین وزارتخانه فرصت داده شده بود باز هم در عمل سرباز زدند و در حال حاضر باید پاسخگوی این اجرا نکردن وظایف قانونی خود باشند.
فراموش نکنیم صیانت از نسخه نویسی الکترونیک ، صیانت از قانونی است که دسترسی مردم به خدمات درمانی را تسهیل می کند.