۲۲۰ رستوران در مازندران به دلیل رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت:هفته گذشته از فعالیت ۲۲۰ رستوران استان به دلیل رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی پلمب شد.
حسینقلی قوانلو افزود: به این واحدهای رستورانی متخلف ۲۰ روز مهلت داده شد تا در زمینه رفع نواقص بهداشتی اقدامات لازم را به عمل آورند.
او ادامه داد: ۳۵۰ واحد صنفی استان نیز ۳۰ روز گذشته به دلیل تکرار رعایت نکردن نکات بهداشتی و کرونایی پلمب شده اند.
قوانلو گفت: بر اساس پایش صورت گرفته درصد بسیار بالایی از اصناف نسبت استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی توجه جدی نداشته که ادامه این روند میتواند اصناف را به کانون شیوع کرونا تبدیل کند.