علت پرداخت نشدن حق بیمه کشتهای قراردادی در خوزستان تشریح شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در خصوص علت پرداخت نشدن حق بیمه کشاورزان کشتهای قرارداری گفت: تا زمانی که این قراردادها در سامانه سیفا ثبت نشود، امکان پرداخت حق بیمه کشاورزان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان وجود ندارد.
امید جهان نژادیان در خصوص کشتهای قراردادی گندم در استان خوزستان و موضوع پرداخت حق بیمه کشاورزان اظهار کرد: کلیه قراردادهای منعقدشده مابین سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان استان، باید در سامانهای به نام سیفا ثبت شوند. جهاد کشاورزی این ثبت قراردادها را انجام نداده است و ما این کار را در حالی که جز وظایفمان نیست، در حال انجام آن هستیم.
وی افزود: پرداخت حق بیمه کشاورزان منوط به ثبت قرارداد آنها در سامانه سیفا است و تازمانی که این قراردادها در سیفا ثبت نشود، امکان پرداخت حق بیمه این کشاورزان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی وجود ندارد.
جهان نژادیان با بیان اینکه حدود ۳ هزار و ۴۰۰ قرارداد کشت گندم در ۲۸ شهرستان استان خوزستان منعقد شده است، بیان کرد: بخش اعظمی از این قراردادها را بین همکاران خود توزیع کردهایم تا روند ثبت این قراردادها در سامانه، تسریع یابد.
بیشتر بخوانید: رونق کشت پاییزه در خوزستان با تولید بذر گندم و کلزا
وی با اشاره به میزان سطوح کشتهای قراردادی گندم تصریح کرد: تعهد استان برای کشت قراردادی این محصول، ۸۵ هزار هکتار بوده که تاکنون ۶۹ هزار هکتار از آن کشت شده است. کشت قراردادی برای اولین بار در سطح کشور و در ۷ استان شامل بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، گلستان و هرمزگان به صورت پایلوت در حال اجرا است تا به این ترتیب اشکالات و ابهامات این طرح، احصاء و رفع شوند.