استاندارسازی زیر سازی جاده های روستایی استان اصفهان ضروری است.
آیت الله سید یوسف طباطبایینژاد، اقتصاد کشور را وابسته به حمل و نقل دانست و گفت: در نظام جمهوری اسلامی توجه خاصی به موضوع بیمه رانندگان و مشکلات حوزه حمل و نقل شده است.
امام جمعه اصفهان، استقرار امکانات در نمازخانه ها و مجتمع های بین راهی استان را ضروری دانست.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان هم در این دیدار گفت: راههای استان مورد بی مهری قرار گرفته و اعتبارات قابل توجهی برای این بخش اختصاص پیدا نکرده است.
مهدی خضری افزود: از مجموع ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته به راه های روستایی کشور تنها ۲۱میلیارد تومان به استان اصفهان اختصاص یافت که جوابگوی نیاز روکش آسفالت تمامی راهها نیست.
وی افزود: در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ اداره کل راهداری استان اصفهان توانست 100 کیلومتر راه روستایی را روکش آسفالت کند.
مدیر کل راهداری استان اصفهان با اشاره به مشکل کمبود قیر و گرانی این محصول در کشور گفت: با وجود تولید قیر در کشور باز هم کمبود آن ، بسیاری از طرحهای عمرانی جاده ای را زمین گیر کرده است.
وی هزینه روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر راه های استان را حدود ۱۱ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: این افزایش قیمت ها مشکلات حوزه راهداری را دو چندان کرده است.
مهدی خضری رفع خواب آلودگی، خستگی و کاهش تصادفات جاده ای را از مزایای ساخت مجتمع های بین راهی بیان کرد و افزود: با توجه به کویری بودن و پراکندگی شهرستانهای استان رانندگان می توانند پس از دو ساعت رانندگی در 54 مجتمع خدمات رفاهی در محورهای استان استراحت کنند.