جشنواره غذاهای محلی، دست ساختهها و صنایع دستی سواد آموزی در لیکک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر آموزش و پرورش بهمئی با بیان اینکه جشنواره غذاهای محلی و سنتی به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد گفت: در این جشنواره ۵۰ آموزشیار و سواد آموز نهضت سواد آموزی این شهرستان در قالب ۵ گروه، دست پختهای خود را به نمایش گذاشتند. غلامعلی مویدی افزود: ایجاد روحیه تعاون و همکاری، گرامیداشت هفته سواد آموزی و یاد و خاطره شهید، احیای سنتها و تقویت فرهنگ کار گروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است. مویدی اضافه کرد: سوادآموزان و آموزشیاران با زیبایی، ظرافت، استفاده از ترکیب رنگی مناسب، طعم و مزه غذا و هزینه پایین، خلاقیت خود را در پخت غذاهای محلی نشان دادند. وی ادامه داد: کم نمک بودن، کم روغن بودن، بکارگیری ابتکار در تهیه غذاها، ترویج غذاهای سالم و دوری از غذاهای آماده و فست فودی مهمترین شاخصهای تهیه و عرضه غذای سالم در این جشنواره است. فرماندار شهرستان بهمئی هم ترویج استفاده از غذاهای محلی و سفره سالم بین خانوادهها و توجه جدی به موضوع سلامت را بسیار مهم دانست. علی محمدی افزود: کار صنایع دستی و دست ساختههای سواد آموزان و آموزشیاران از زیباترین بخشهای این جشنواره است که انتظار میرود به این موضوع هم توجه جدی شود.