بیش از ۲۴۰ هزار هکتار از محصولات پاییزی خوزستان در برابر حوادث بیمه شده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه ۲۱ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی خوزستان با بیان اینکه فرصت بیمه محصولات پاییزی تا ۱۵دی ماه ۱۴۰۰ تمدید شده است از کشاورزان خوزستانی خواست درفرصت باقی مانده نسبت به بیمه محصولات پاییزی خود اقدام کنند.
محمد آلاله افزود: فرصت قبلی برای بیمه محصولات پاییزی ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰ بود که با درخواست سازمان جهادکشاورزی استان و پیگیری صندوق بیمه محصولات کشاورزی، زمان بیمه محصولات پاییزی تا ۱۵دی ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.
وی ادامه داد:سهم پرداختی دولت در بیمه محصولات کشاورزی در استان به طور متوسط ۵۵درصد و سهم کشاورز ۴۵درصد است.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی خوزستان گفت:امسال ۱۶میلیون و ۷۱۳ هزار قطعه جوجه در مرغداریهای استان بیمه شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶۶درصد افزایش داشته است.
آلاله در ادامه افزود:همچنین ۴۳۲هزار و ۶۲ راس دام سبک و سنگین در استان در برابر حوادث و بیماریها بیمه شد که در مقایسه با سال گذشته ۲ برابر شده است.
وی شکنندگی بخش کشاورزی خوزستان در برابر حوادثی همچون سیل، خشکسالی و تنش آبی، فروکش کردن ویروس کرونا و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی را در گرایش بیشتر بهره برداران بخش کشاورزی در بیمه محصولات خود تاثیر گذار خواند.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی خوزستان از پرداخت نشدن حق بیمه کشت قراردادی گندم از سوی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان انتقاد کرد.
آلاله با بیان اینکه امسال برای نخستین بار در خوزستان کشت قراردادی گندم درسطح ۸۰هزار هکتار مصوب شده و تاکنون حق بیمه ۵۳هزار هکتار از کشت قراردادی گندم که اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان با کشاورزان گندمکار منعقد کرده پرداخت نشده است افزود: چنانچه حق بیمه توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان پرداخت شود سطح بیمه محصولات پاییزی به بیش از ۲۹۳هزار هکتار خواهد رسید.
وی گفت: به دلیل اینکه حق بیمه سطح کشت قراردادی پرداخت نشده، در سامانه بیمه وارد نشده است و جزو محصولات بیمه شده محسوب نمیشود.
بیشتر بخوانید:کاشت یک هزار نهال به نیابت از هر شهید در خوزستان
بر اساس کشت طرح کشت قراردادی که امسال برای نخستین بار برای محصول گندم در استان اجرایی شده هزینههای مربوط به حق بیمه و کود توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان پرداخت و در زمان برداشت و خرید محصول از مطالبات کشاورزان کسر خواهد شد.